Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Streetarttour

Wij waren bijzonder tevreden over de streetarttour met Annie. Geluk met het weer, kleine groep maar ... meer lezen

Beoordeeld op 14 november 2022
Roving233441
Ook voor Mechelaars!

Ik woon al meer dan 15 jaar in Mechelen en toch wist Kaat ons nieuwe plekjes te laten zien! We ... meer lezen

Beoordeeld op 9 augustus 2022
geeltrui
Lees alle 20 beoordelingen

Beoordeeld op 7 juni 2021 via mobiele applicatie

Als echte Mechelaar heb ik erg genoten van deze fietstour die ons op verrassende en leerrijke manier de stad beter heeft leren kennen. De organisatie en gids waren super ! Een aanrader !!

Datum van activiteit: juni 2021
Beoordeeld op 25 oktober 2020

Super leuke manier om de stad te ontdekken en veel bijgeleerd. Dankjewel. De tijd vloog voorbij en we hebben veel leuke nieuwe plekjes leren kennen in Mechelen!

Datum van activiteit: oktober 2020
Beoordeeld op 19 oktober 2020

Leuke leerrijke fietstocht in centrum Mechelen met onze gids Pieter. Een absolute aanrader. Niet alleen een fijne buurt maar ook heel wat leuke geschiedenis van de stad vernomen. Super bedankt. Mvg;

Datum van activiteit: oktober 2020
Beoordeeld op 15 oktober 2020

Mechelen heeft heel wat in zijn mars en erg rijke historische achtergrond die Kaat zeer boeiend weet te brengen! Omdat je snel van de ene plaats op de andere bent, biedt deze tour erg veel afwisseling, wat het het ook voor de jongere toehoorders boeiend houdt.

Datum van activiteit: augustus 2020
Beoordeeld op 15 oktober 2020

Kaat gaf een enthousiast en eerlijk verhaal van Mechelen. Ook al kende ik Mechelen wat, toch nog leuke hoekjes en kantjes gezien. En veel interessante weetjes opgestoken. Een mooi evenwicht van info, beweging, iets lekkers, ... Ik ben al benieuwd naar de andere tour.

Datum van activiteit: juni 2020