US$Ā 130
Hotels.comUS$Ā 121
PricelineUS$Ā 130
TravelocityUS$Ā 121
Beoordeeld op 2 januari 2023

Personeel bij checkin kan vriendelijker, was erg zakelijk. Kan een klant beter welkom heten en vragen of je een goede reis hebt gehad. Blaffende honden in hotelkamer vlakbij onze kamer. De raampui in de kamer kraakte bij harde wind.

Beoordeeld op 2 januari 2023

Heel goed schoon
Heel goede onderhoud
Zeer geluidsarme kamers
Modern ingericht
Alles op hoog niveau
Eten ontbijt en dinner zeer zeer goed
Van alles wat te kiezen
Goede ligging
Goede sreer in restaurant en mooi verziert hotel tijdens kerst

Beoordeeld op 1 januari 2023

Mooi hotel (gerestaureerd historisch gebouw), gezellige bar en restaurant, uitstekend gegeten, mooie ruime kamer. Wij hadden een monument room, heel ruim, hoog schuin dak, open badkamer met dubbele douche, apart toilet. Fantastisch ontbijt, echt een aanrader!

Beoordeeld op 28 december 2022 via mobiele applicatie

Met een familiegezelschap van 18 personen hebben wij in het restaurant van Van der valk gegeten.
Ze hadden ons jammer genoeg niet gewaarschuwd dat onze tafel uit 2 delen zou bestaan. Wanneer we toch vroegen om samen te voegen was het praktisch erg moeilijk voor hen.
Nadien bij het eten liep er veel mis. 9 x de fazant besteld waarbij er 2 fazant filet slecht gebakken waren ( rood/ rauw). De borden werden terug gestuurd. Helaas bij terugkeer was het nog rood en dus niet eetbaar. Er werd dan een nieuwe portie gemaakt. In al die tijd waren ze ook het eten van de kinderen vergeten. Een kipvidee werd een kipfilet en toen ik hier navraag bij deed verontschuldigden ze zich en kregen we weer veel later de kipvidee voor de kinderen ( terwijl al de volwassenen al gegeten hadden).
Het was dus een misnoegd etentje dat uiteindelijk erg prijslijk was.
Geen aanrader om terug te keren met een groot gezelschap!
Wij zijn andere hotels/ restaurants van van der valk gewoon met betere kwaliteit en klantvriendelijkheid, deze behoort tot de minste!

Beoordeeld op 28 december 2022

Het hotel heeft een mooi en wam interieur. We werden prima onthaald door vriendelijke medewerkers. Zeer mooie n stijlvolle kamers met alle voorzieningen. Dit is de perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan het mooie Mechelen en meteen bereikbaar als je via de autosnelweg Mechelen binnenrijdt.