Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
StayForLong
ZenHotels.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (27)
Beoordelingen filteren
27 resultaten
Waardering van reizigers
3
13
4
4
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3
13
4
4
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 27 beoordelingen
Beoordeeld op 3 maart 2018

de patroon, Klaas, een innemend en vriendelijke man.
de kamer is rustiek, oude meubeltjes, maar een heel goed bed.
uiterst verzorgd en ruim voldoende ontbijt.
in het centrum van Mechelen en dus aanbevolen om zo de stad te bezoeken.

Kamertip: niet toegankelijk voor mindervaliden, trap naar eerste verdieping, doch wij hebben genoten
Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Monique B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 september 2017

zèèr goede rustige locatie, en toch dichtbij alle bezienswaardigheden, basic kamer met een heel goed bed. Ontbijt was voortreffelijk en zeker de huisgemaakte confituur.de gastheer ontving ons voortreffelijk en heeft ons een goede uitleg gegeven over alles wat enigszins de moeite was om te bezoeken.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank kristien23
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 maart 2017

Deze B&B een maand op voorhand geboekt rechtstreeks bij de eigenaar via Vivabox. 2 dagen voor het verblijf een mailtje dat hij per ongeluk onze kamer al heeft gereserveerd voor iemand anders en dat wij kunnen kiezen om onze boeking te annuleren of dat hij ging kijken voor een hotel in Mechelen voor ons. Ik vraag welk hotel en hij komt af met een hotel van 49€ terwijl wij aan hem onze bon zouden moeten geven van 89€.... Hoe moeilijk kan het zijn om een reservatiesysteem bij te houden als je maar 2 kamers hebt...De mail met het hotel dat hij ons wilde aanbieden, stuurt hij ook pas op vrijdagavond terwijl we op zaterdag gingen vertrekken... Dus 1 raad: boek hier niet.

Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank tisteender
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
318klaasv, Eigenaar van De Groene Maan, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 maart 2017

Beste Frederick,

Ik kan niet anders dan hierop te reageren, de waarheid heeft namelijk haar rechten…

Ik liet u op woensdag 22/02 weten dat ik een dubbele boeking had. Ik bood uitgebreid mijn verontschuldigingen aan en schreef dat u niet de dupe mocht worden van mijn vergissing.
U kreeg de mogelijkheid om op een latere datum met de vivabox bij mij te komen, zelfs na de vervaldatum van 30/03. Dat u niet welkom bent in mijn b&b klopt dan ook allerminst.
Daarnaast bood ik u aan om op zaterdag 25/02 voor u een ander hotel te boeken, in de historische binnenstad. Ik verwees oa naar Hotel Elisabeth, een gerenommeerd hotel, een hotel bovendien in een hogere prijsklasse dan de groene maan. Het factuurbedrag van het hotel zou ik betalen en u zou mij betalen met de vivabox. Concreet zou dit neerkomen dat ik 100,50 zou betaald hebben aan hotel Elisabeth en dat ik dan de Vivabox van u zou ontvangen, een voucher die mij (bruto) 57 euro oplevert. Voor mij zou het een verlies van 43,50 euro zijn, voor u zou het betekenen dat u in een duurder hotel zou kunnen verblijven zonder dat het u iets meer kost. Dat u insinueert dat ik geld wilde verdienen aan mijn vergissing, door u naar een goedkoper hotel te sturen, klopt dus niet.

Tot slot betreur ik het dat u klaarblijkelijk liever communiceert via dit sociaal medium om uw ongenoegen te uiten, dan rechtstreeks met mij te communiceren. In de vier mails die u mij stuurde nav de dubbele boeking was u zeer respectvol, een heel andere toon dan in deze beoordeling. Op geen enkel moment in deze mails liet u weten zeer ontevreden te zijn over de u aangeboden opties. Ik kwam dan ook totaal uit de lucht vallen toen ik deze negatieve beoordeling las.

Hopelijk heeft u een aangenaam verblijf gehad in het hotel dat u heeft geboekt op zaterdag 25/02 en mocht u in de toekomst ooit nog in Mechelen willen verblijven, blijft u evenzeer welkom: laat daar geen twijfel over bestaan.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2016 via mobiele applicatie

Wij kwamen toe op het afgesproken uur... Er was al niet gemeld dat er vanalles te doen was en autoloze zondag ook nog waardoor we ergens de eerste de beste parking onze auto parkeerde. Na gesleur met de tassen verschoot de eigenaar dat wij de persoon waren die geboekt hadden en niet reeds de mensen die toekwamen en onze kamer kregen. Direct was de eigenaar er van onder de voet en hij regelde een kamer voor ons in een hotel in de buurt om de overboeking rechttezetten.
Buiten de inkom zagen we niet veel maar over vriendelijkheid gesproken... Het is echt wel b&b in huiselijke sfeer waardoor de fietsen in de inkom erbij genomen moeten worden. Je moet trouwes goed naar huisnrs kijken want echt uithangbord is er niet. Tripadvisor label was het herkenningspunt voor ons.

Datum van verblijf: september 2016
Bedank Charlotte D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 juni 2016

Kamers waren zeer net, en er is duidelijk veel werk in de renovatie gestoken.
Ontvangst vriendelijk en correct.
Ontbijt geserveerd op de kamer was voldoende uitgebreid.Koffie en thee waren voorzien in onze kamer.
Als je bezoekje wil brengen, dan is deze B&B uiterst geschikt, 100m stappen en je bent in het drukke centrum.

Bedankt voor alles, wij hebben een positief verblijf gehad.

Mvg

Kamertip: Wij hebben op de bovenste verdieping overnacht, en ik moet zeggen, echt super rustige nacht.
Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank MaB516
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken