Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toch wel een teleurstelling ten opzichte van hun vorige zaak in Putte”
Beoordeling van Tinèlle

Tinèlle
Geclassificeerd als nr. 34 van 371 Restaurants in Mechelen
Prijsklasse: € 39 - € 107
Gegevens restaurant
20 september 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

We kennen de Chef en zijn echtgenote van hun restaurant in Putte. Daar was niet alleen gezelligheid en inrichting top maar ook zowat alle gerechten. Hier in dit geklasseerd gebouw voelt het wat killig aan als gevolg van de beperkingen opgelegd door te veel overheid. Wij vonden ook dat er een duidelijke verandering is in de stijl van de gerechten. Wij kregen de indruk dat de chef nog zoekende is. Ietsjes te veel The Jane en eitjes te weinig De Tuinkamer of Goossens

Datum van bezoek: augustus 2022
Bedank lukt26
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (93)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

20 - 24 van 93 beoordelingen

3 september 2022 beoordeeld

We hebben hier een heerlijke business lunch genoten. Een vast middagmenuutje dat vlot opgediend werd. Ideaal voor een business lunch. Het restaurant is makkelijk te bereiken langs de ring van Mechelen en parkeren kan in de Tinel parking naast de deur.
Aangenaam informeel kader!

Datum van bezoek: november 2021
Bedank EllyS497
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
21 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekkere lunch genoten, vriendelijk, gedienstige sommelier voor advies , kortom, aanrader! Mooi gelegen pand, doch spijtig voor de namaakplanten,

Datum van bezoek: augustus 2022
Bedank chriseria
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
30 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Vrijdag avond diner, apero en voorgerecht top! Hoofdgerecht verse pasta met kreeft om duimen en vingers van af te likken! Top bediening en dit in een super gezellig en mooi kader! Elke keer opnieuw een top ervaring. Ken en Jenny doen dit schitterend samen met hun team. Proficiat!

Datum van bezoek: juli 2022
1  Bedank KathTack
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
29 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij Tinelle kan je terecht voor een gezellige lunch en dinner. Ikzelf heb er met mijn collega een zakenlunch gedaan. Het interieur is zeer leuk en origineel. De timing zit ook perfect, we hebben niet te lang moeten wachten en we hadden de 3 gangen lunch menu. We krijgt ook een kleine opwarmer van het huis, 2 kleine hapjes die ook prachtig verzorgd waren en super van smaak! We hebben alle 2 een aperitief bubbel gedronken, en ik had nog 1 glas rode wijn bij het hoofdgerecht, en koffie om af te sluiten. De totale rekening was net over de 100 euro! Het eten was top van smaak en alles was tot in de puntjes verzorgd! Ik kijk al uit om hier terug te komen eten.

Datum van bezoek: maart 2022
Bedank 795kellyv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Tinèlle bekeken, bekeken ook

Mechelen, Antwerpen
Mechelen, Antwerpen
 

In Tinèlle geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.