Etrip
StayForLong
Beoordeeld op 2 februari 2020

U vraagt ons hoe ons verblijf is geweest in jullie hotel, wanneer jullie heel goed weten dat we voor een gesloten deur stonden, er hangde een brief aan de deur met de vermelding dat jullie gesloten waren van 31/1 t.e.m 3/2 en dat we in jullie zusterhotel konden verblijven. We hebben inderdaad een mail gekregen met diezelfde melding maar te laat.
Ik had jullie hotel gekozen voor het interieur, ligging, zicht tijdens ontbijt op de Sint-Romboutskathedraal,...zelf had ik nooit gekozen voor jullie zogezegde UPGRADE hotel(Elisabeth), ook 3 sterren, een interieur om depressief van te worden(zwart), uitzicht tijdens het ontbijt(een binnen terras), het beloofde drankje hebben we niet gehad. We werden onthaald door een receptionist die zat te knabbelen op een napoleon,en nog vond dat we zeer dankbaar moesten zijn voor het UPGRADE hotel.
Voor het ontbijt hebben we 2 euro pp (14 euro pp)meer moeten betalen, tijdens het vastleggen in jullie hotel zou dit 12 euro zijn p.p., naar mijn weten kan dit niet.
Ik hou er altijd van om na een verblijf een positieve recensie te schrijven, dit is werkelijk de eerste keer in al mijn tijd dat ik in hotels en BB's verblijf dat ik dit niet kan.
Toch wil ik met een positieve noot afsluiten, de kamer en het ontbijt zelf waren dik in orde, en mechelen zeker zijn bezoeken waard.

Datum van verblijf: januari 2020
koenl138, Guest Relations Manager van Hotel 3 Paardekens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 februari 2020

Beste Mevrouw Lagrou, onze dank voor uw feedback en met begrip voor uw teleurstelling, aangezien u Hotel 3 Paardekens had geboekt en naar Hotel Elisabeth werd doorverwezen. Het is wel degelijk een behoorlijke upgrade weet u, maar zoals u zegt, daar had u niet voor gekozen. Toch maken wij graag enkele kanttekeningen bij uw schrijven omdat we de zaken ook graag correct weergeven. De mails met vermelding van de sluiting zijn tijdig verstuurd, waarmee we niet in twijfel trekken dat u de mail niet heeft opgemerkt. Dat u depressief werd van het eigentijdse interieur van Hotel Elisabeth is uiteraard ook best mogelijk, maar het verbaast ons enigszins.
Toegegeven, ons olijfboomterras is natuurlijk héél wat anders dan het zicht op de kathedraal, maar wordt toch erg gewaardeerd. Wat het continentaal ontbijt betreft, in Hotel 3 Paardekens betaalt u daarvoor €14pp, in Hotel Elisabeth €18pp. Dit staat ook overal zo vermeld. Het is dus helemaal correct dat u €14pp heeft betaald.
Desalniettemin, wij betreuren het oprecht dat u niet heeft genoten van uw verblijf en hopen u bij een volgend bezoek aan Mechelen te kunnen verwelkomen in Hotel 3 Paardekens! De glaasjes staan klaar! Met vriendelijke groet,

Beoordeeld op 12 januari 2020 via mobiele applicatie

Heel aangenaam verblijf in Hotel Elisabeth in Mechelen. De Sint-Romboutskathedraal, Grote Markt, winkelstraten en musea allemaal op loopafstand.
Het ontbijt was niet enkel uitgebreid maar ook lekker.
Heel vriendelijk personeel.
1 kleine opmerking : de verlichting op de kamer was net iets te beperkt.

Datum van verblijf: januari 2020
Koen L, Guest Relations Manager van Hotel 3 Paardekens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2020

Beste Chris, dank dat u bij ons te gast was en dank voor uw gewaardeerde feedback! Altijd welkom! Hotel 3 Paardekens Team.

Beoordeeld op 18 november 2019

+ Zeer centraal gelegen. Aangename ontvangst. Gevarieerd ontbijt. Goed bed.
- Veel rumoer op de gang. Neem zeker geen kamer op de derde verdieping want vlakbij de ontbijtruimte. Badkamer is aan onderhoud toe: wc loopt door-anti-slipbanden in douche zitten los. De tv werkte niet. Voor wie met de auto komt: geen privéparking.

Datum van verblijf: november 2019
Beoordeeld op 11 november 2019

Hotel ligt midden in de stad waardoor je alles te voet goed kan bezoeken, nette kamers en goed ontbijt met zicht op de Baseliek. Parkerein in de parkeer garage ligt 50 meter verderop. Kortom leuk hotel voor een weekend Mechelen

Kamertip: Voorkeur aangeven om niet bij de trap te gaan zitten, in de ochtend loopt iedereen naar de bovenste verdieping voor ontbijt.
Datum van verblijf: november 2019
Beoordeeld op 22 oktober 2019

Verblijf was zeker ok. Faire prijs-kwaliteit. Basic en proper. Vraag wel een kamer weg van de ontbijtruimte als je iets langer wil slapen. Wat meer water op de kamer zou wel fijn zijn. Ook kan je na de sluiting van de receptie geen koffie of thee meer krijgen.

Datum van verblijf: oktober 2019