“Top ! ”

Geclassificeerd als nr. 6 van 222 Restaurants in Mechelen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 53 - US$ 131
17 december 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je optimaal wil genieten van :
Lekkere en a-typische wijnen
Heerlijk eten
Vriendelijke en professionele bediening
Een vleugje humor

Beziek the chick !

8 december 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Net terug van ons etentje bij The Chick. Enkel lof voor deze zaak. Leuk concept voor mensen die zich graag laten verassen en eens iets nieuw willen proeven. Verse producten , lekkere cocktails en wijnen. Personeel zeer vriendelijk en kennis van zaken.

8 december 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

The Chick is een gewezen kippenrestaurant en kan behoorlijk veel volk bergen. Niet meteen de omgeving waar je dus grote verfijning op je bord verwacht. En toch…wat we hier vanavond voorgeschoteld kregen was bijzonder verfijnd en lekker. Complimenten voor de chef en 4,5/5.

15 november 2022 beoordeeld

We aten er een gangenmenu, qua niveau, ontvangst, interieur en professionele bediening dik ok, maar mijn maag was niet voldaan. Inderdaad veel uitleg bij de gangen, maar helaas (te) kleine porties voor een stevig manspersoon, temeer het hele gebeuren meer dan 3 uur in beslag nam. De begingangen zijn bij mij al verteerd eer ik aan het einde ben. En dan nog een signatuurgerecht bij nemen, dan wordt het echt (te) duur. Pas de gangporties voor zulke mensen dan wat aan, denk ik. Wijnen ook niet bepaald schappelijk in prijs, en de ons gesuggereerde van ca. 50€ kan helaas niet tippen aan onze huiswijn van 7€ (supermarktprijs). Wij kennen plekjes in Mechelen die qua niveau evenwaardig zijn, maar waar we maar half zo diep in de geldbeugel moeten tasten.

Datum van bezoek: oktober 2022
3 november 2022 beoordeeld

Het was top!
Gezellig, aangename bediening en lekker eten.
En gemakkelijk : je kiest gewoon het aantal gangen dat je wil eten - de rest komt dan wel. Ook de aangepaste wijnen waren een aanrader.
We hebben echt genoten!

Datum van bezoek: september 2022

Reizigers die The Chick bekeken, bekeken ook

Mechelen, Antwerpen
Mechelen, Antwerpen

In The Chick geweest? Deel je ervaringen!