Super toffe escape experience. Onze eerste ervaring met een escape room/escape experience. We deden ... meer lezen
Heerlijke escaperoom. We hebben er allemaal echt van genoten. Ook het verhaal is schitterend ... meer lezen
De experience Het geheim van sint Rumoldus mogen doen. En een experience is het! Het is meer dan een escaperoom. Het verhaal is prachtig en loopt door de hele kamer. De kamer is enorm groot. De puzzels passen binnen het verhaal, zijn origineel, creatief en uitgebreid. Het is de moeite waard om tijdens het spelen van de kamer stil te staan bij alle pracht en originaliteit.
We hadden een fijne begeleiding die niet teveel hints gaf. Ook na het ontsnappen was er uitgebreid tijd om alles na te bespreken en nog eens te bekijken.
Een aanrader om deze escaperoom te doen. Terecht een winnaar van vele prijzen.
De wraak van Han gaat vooruit, is verrassend en spannend. Echt een leuke ervaring en zeker de moeite waard.
Toffe experience, wij amuseerden ons rot terwijl we toch uitgedaagd werden. De ruimte was prachtig aangekleed. Een goede mix aan beweging en denken.
Fijne ontvangst.. goed uitgelegd.. mooi ingericht…spannend … we hebben ons super geamuseerd… benieuwd naar de andere escape rooms!!
Toffe ontvangst, heel vriendelijke student vertelde een leuk verhaal, 57 minuten fantastisch amusement in een top decor. Wij komen snel terug.
De Gouden Kooi bezorgde ons een boeiende en unieke avond!
Ontvangst, de fantastische decors waarin we speelden, het verhaal en de spitsvondige opdrachten en puzzels : het was allemaal top!
Dank u voor de mooie ervaring!