... koud in de hallen binnen
Kindjes hebben zich wel een dag goed bezig gehouden
Dinotentoonstelling was v binnen uit ook goed zichtbaae
Leuk bezoek met kinderen. Mat ook als ouder leer je nog bij. Demo’s ook leuk om te doen. Heel proper onderhouden en goede opvolging van COVID maatregelen.
We waren niet erg gecharmeerd door Technopolis. Het was erg druk de dag van ons bezoek.
Parking 2 was eerder een zwembad en een opslag voor bouwmaterialen. Het was even stappen naar de ingang.
De testen en spelletjes waren fun, maar soms was er weinig uitleg over het wetenschappelijke aspect.
Het restaurant was ronduit slecht. Neem vooral je eigen picknick mee.
1 keer was voor ons meer dan genoeg.
Bedankt voor je reactie. Door het slechte weer was het tijdens de krokusvakantie extra druk waardoor niet alles optimaal verliep. We hopen je echter in de toekomst te kunnen verwelkomen in betere omstandigheden
Met 2 kinderen van 6 en 9 naar technopolis geweest, er is veel te zien te leren en te doen vooral, bij binnenkomst krijg je een polsbandje waarmee je jezelf kan registreren, en vervolgens bij veel opdrachten scannen zodat je van het scherm kan lezen wat je moet doen of via het scherm de opdracht doen zodat alles opgeslagen word en je dat later via de mail krijgt.
Er waren toch wel een paar dingen defect dat is jammer, maar kan gebeuren.
Er zijn kluisjes aanwezig om je spullen (jas/tas) in op te bergen zodat je dat niet mee rond hoeft te nemen.
Kortom een leerzaam uitje voor kinderen, op een simpele manier word uitgelegd en laten zien hoe van alles werkt, kracht van water, geluidsgolven, wat je kan met wind, veel met muziek bijv dj spelen, veel plekjes om te puzzelen. Met een vrbril in een parachutehangen om te ‘zien’ hoe het zou zijn in het echt. Maar er is nog veel meer.
We zijn hier een uurtje of 3 geweest.
Bedankt Linda voor je positieve reactie! We hopen jullie terug te zien.
We zijn vandaag naar Technopolis geweest en dat viel dik tegen. Er liepen twee jeugdbewegingen rond (zonder toezicht) + er waren enkele kinderfeestjes aan de gang, waardoor het vol liep met kinderen die liepen, riepen, duwden en hun beurt niet afwachtten. In het weerstation stond een kind op het tv-scherm te slaan terwijl zijn zus aan de andere kant op de camera stond te kloppen. Als je een proef wilde doen, stonden ze in je nek te hijgen en alvast eens op alle knopjes te duwen, om je snel duidelijk te maken dat je in hun weg stond
We zijn na een uur teleurgesteld weer vertrokken.
Een tip voor jeugdbewegingen, organisatoren van verjaardagsfeestjes en ongeïnteresseerde ouders : Technopolis is geen binnenspeeltuin !!!
Beste,
Dank je voor je eerlijke feedback! Het is jammer te lezen dat jullie niet hebben kunnen genieten van jullie bezoek aan Technopolis door de drukte van het moment, hopelijk mogen we jullie volgende keer in betere omstandigheden verwelkomen,
Met vriendelijke groet
Sara
Ik kom hier een paar keer per jaar met enkele kleinkinderen, liefst op een woensdagochtend omdat het dan toch een stuk rustiger is. Doordat het blijkbaar een Joods feest was, had ik me daar deze keer in vergist, maar het bleef leuk voor de kinderen. Ik had deze keer kinderen van 11 en 7 bij. Voor het eerst één van 7 en daardoor kwam ik ook in de afdeling voor jongere kinderen terecht. Ze vond het daar geweldig en maakte al snel een vriendinnetje in de winkelafdeling. Toen we naar de workshop wilden gaan, waren daar werken aan de gang. We gingen terug naar boven om aan de ingang te vragen waar we naartoe moesten en ze wezen ons opnieuw die ruimte aan. Tegen dat we dan 4 keer van verdieping veranderd waren en de plek gevonden hadden, was de workshop volzet... Jammer dat de locatie niet duidelijker aangegeven was en de infobalie niet op de hoogte was. Ondanks dit probleem hebben de kinderen zich geweldig kunnen uitleven.