Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 126
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 30-03-23
Hotels.com
ZenHotels.com
US$ 119
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 135
Priceline
TravelocityUS$ 135
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.456)
Beoordelingen filteren
1.456 resultaten
Waardering van reizigers
761
462
156
57
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
761
462
156
57
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.456 beoordelingen
Beoordeeld op 3 november 2022 via mobiele applicatie

De kamer was niet zo proper wat toch wel zou moeten. Haren in bad en vuile toilet. Ook veel spinnenwebben.
Personeel en ontbijt was zeer goed.
Toch vrij prijzig hotel en dan beetje tegengevallen.
Het concept is wel tof en ligging was zeer goed en ideaal.

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jesje23
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Emilie De Preter, General Manager van Martin's Patershof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2022

Hartelijk dank voor uw review en bedankt voor uw mooie woorden over het personeel en het ontbijt!

Mijn oprechte excuses wat betreft de properheid van uw kamer. De kwaliteit van de schoonmaak is voor ons van topprioriteit. Kan u even rechtstreeks met mij contact opnemen zodat ik alle info heb en de juiste personen hierover kan aanspreken?

Met vriendelijke groeten,

Emilie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 oktober 2022

Uniek hotel gelegen in een voormalig klooster. Zeer rustige omgeving en prima kamers. Je kan hier logeren in de kerk zelf of in standaard kamer in de voormalige abdij. Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en bijzonder lekker, geserveerd in de voormalige kerk zelf. Een belevenis... Vriendelijk en gedienstig personeel. Alles verloopt zeer vlot. Gunstige ligging op +/- 500 meter van de vismarkt: "The place to be" voor Horeca. Wij waren daar tijdens het herfstverlof en onvoorstelbaar, de bar was niet open, wegens personeel te kort. Onbetamelijk voor een Martin's Hotel... Verder was alles prima.

Datum van verblijf: oktober 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank Robert B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Emilie De Preter, General Manager van Martin's Patershof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2022

Bedankt om uw ervaringen te delen! We hebben heel wat verschillende kamers die telkens een nieuwe ervaring bieden!

Het ontbijtbuffet wordt regelmatig onder de loep genomen om ervoor te zorgen dat we steeds op topniveau onze gasten bedienen. Mijn oprechte excuses wat betreft de zeer last minute sluiting van onze bar, dit is zeker niet van onze gewoonte. De volgende keer wanneer u in Martin's Patershof verblijft trakteer ik op een drankje in de bar als compensatie!

Met vriendelijke groeten,

Emilie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2022

we hadden met een bongo-bon gereserveerd , met deze formule verblijf je in het klooster ! wil je in het kerk-gedeelte overnachten moet je up-graten ! ( is wat spijtig)
maar het klooster gedeelde is ook super ,maar in het kerk-gedeelte is het wat spectaculairder

Kamertip: je moet speciaal vragen om in het kerkgedeelte te overnachten ,anders overnacht je in het klooster en dit zijn gewone standaard kamers !
Datum van verblijf: oktober 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank nicolelT7618RK
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Emilie De Preter, General Manager van Martin's Patershof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2022

Wat fijn dat u gekozen heeft voor Martin's Patershof via uw Bongo-bon! Deze specifieke Bongo-bon was inderdaad geldig in een kloosterkamer, maar u kan steeds kiezen voor een kerkkamer mits een supplement.

Aarzel zeker niet om de volgende keer een kerkkamer te reserveren. Op onze website kan u heel wat leuke arrangementen terugvinden.

Met vriendelijke groeten,

Emilie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2022

prachtig hotel met super vriendelijk en behulpzaam personeel; zo leuk om in een kerk te kunnen overnachten! zeer rustig en zeer nette kamers! de architectuur is subliem!
zeker voor herhaling vatbaar ! top klasse

Datum van verblijf: augustus 2022
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Voyager119848
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Emilie De Preter, General Manager van Martin's Patershof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 augustus 2022

Wat fijn om uw fantastische review te ontvangen! Het team is van onschatbare waarde voor het hotel, het doet mij dan ook veel plezier te lezen dat u dit ook zo ervaren heeft. We kijken uit naar uw volgend bezoek! Met vriendelijke groeten, Emilie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juli 2022 via mobiele applicatie

Leuk om eens te logeren in een kerk. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De kamer was proper en gezellig. Het ontbijt was lekker. In de ontbijtruimte zag je veel van de kenmerken van de kerk terug. Is vlakbij het levendige Mechelen.

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 1984daisy
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Emilie De Preter, General Manager van Martin's Patershof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juli 2022

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over het personeel en over de kamer! Het is fijn te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf in Martin's Patershof en in Mechelen! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Emilie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken