Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (20)
Beoordelingen filteren
20 resultaten
Waardering van reizigers
18
1
0
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
18
1
0
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 20 beoordelingen
Beoordeeld op 15 augustus 2020 via mobiele applicatie

Voel je eventjes als een royalty.
Romantisch kader en luxueuze kamers.
Overheerlijk en uitgebreid verzorgd ontbijt.
Gezellig bos om in te slenteren.
Één nadeel, 1 nacht is tekort om overal van te genieten dus het smaakt naar meer
Echt een aanrader en goede prijs - kwaliteit verhouding!

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sofiev1156
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 juli 2020

Vrij dure B&B en dan verwacht je top. Zwembad, sauna, zeer groot bed prima. Wastafel water liep niet goed weg. Van de bestelde hoeveelheid ontbijt klopte er van alles niet o.a. 2 pistolets minder dan opgegeven. Ik lees in een review dat er een welkomsdrank aangeboden werd en een praline op de kamer. Niks van gemerkt. Wij hadden vooraf bij reservatie uitslaap besteld; bij aankomst werd dit geweigerd. Bij reservatie online korting, niet terug te vinden bij betaling en achteraf ook nagekeken dat dit niet vermeld stond op de ontvangen mail. We hadden dit zelf wel moeten opmerken. Men vertelde ons dat er op beide kamers slechts 1 persoon werd aangeduid en dat dit de reden was. Wij hadden wel 2 namen opgegeven per kamer.

Datum van verblijf: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank RaskerEric
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 augustus 2019

Wij verbleven hier één nachtje na een bezoek aan de zoo. Bij aankomst kregen we een uitgebreide rondleiding. Eens ingecheckt hebben we gebruik gemaakt van de wellness faciliteiten en kregen we ook een welkomstdrankje. De wellness was prima in orde, absoluut hoogwaardige materialen. Het terras stond ook klaar voor ons. De kamer zelf is echt leuk ingericht en proper. Een praline om je welkom te heten en de ontdekkingsreis met de domotica kon beginnen. Helemaal niet moeilijk! We konden ook zonder extra kost een dvd kiezen om op de kamer te kijken. De eigenaar was ook zo vriendelijk om voor ons een plekje in een goed restaurant te reserveren. Ook de ontbijt service was top, heel erg lekkere producten! Wij komen ZEKER terug!

Datum van verblijf: juli 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
3  Bedank Ineke0333
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 juni 2019 via mobiele applicatie

Zalig verblijf gehad in deze supertrendy en luxueuze B&B!

Echt een aanrader voor wie van wellness houdt!

Het ontbijt was zeer uitgebreid, alles wat je wou kon gevraagd worden!

Het personeel is heel behulpzaam zowel tijdens het verblijf als bij het geven van tips voor trips in de buurt/resto’s in de buurt.

Wij komen zeker nog eens terug!

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank stijnd2
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 april 2019 via mobiele applicatie

Midden in de week eens gezellig weg met beste vriend. Sublieme locatie met op en top technologische snufjes. Juiste dosis van discrete aanwezigheid wanneer nodig en privacy over algemeen. Mooie suites die beschikken over privéterras ! Moet zalig zijn tijdens zomer of de 4 kamers met vrienden of familie af te huren en te genieten van luxe en privacy ...
Goede prijs-kwaliteit voor 2 daagde trip ! Ontbijt via domotica bestellen kan voor sommigen wat storend zijn maar vond ik net leuk. Ook flexibel om je het naar je zin te maken. Aanrader !

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank ATJamp
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken