Vandaag geopend: 10:00 - 17:00

Manieren om Museum Hof van Busleyden te ontdekken
vanaf US$ 34,31
Meer info
Beoordeeld op 31 juli 2021

Museum dat me deed denken aan een boek dat ik onlangs las, namelijk "De Bourgondiërs" van Bart Van Loo. Vele namen klonken me bekend in de oren. Hoofdfiguur hier is Margaretha van Oostenrijk.

Datum van activiteit: juli 2021
Beoordeeld op 10 juli 2021 via mobiele applicatie

Erg mooi vormgegeven tentoonstellingen, verrassend gebouw met goede structuur. Heel fijn museum met verschillende ruimtes.

Datum van activiteit: juli 2021
Beoordeeld op 26 juni 2021

Wij bezochten de tentoonstelling Kinderen van de renaissance.Boeiende tentoonstelling,vriendelijk behulpzaam personeel.Wel wat verwarring door samenkomen van 2 gebouwen.

Datum van activiteit: juni 2021
Beoordeeld op 24 april 2021

Nog tot 4 juli 2021 een "must see" : Kinderen van de Renaissence. Schitterende tentoonstelling met een prachtige verzameling kinderportretten van kinderen die in Mechelen hun opvoeding hebben gehad.
Maar ook de vaste collectie is meer dan de moeite waard. Zeker de collectie "Besloten Hofkes". Uniek in de wereld. Zegt het je niets ? .... Ga ze ontdekken.

Datum van activiteit: april 2021
Beoordeeld op 15 april 2021 via mobiele applicatie

Een mooie tentoonstelling over de geschiedenis van Mechelen, kinderen van de Renaissance is leerrijk, wij hebben zeker zo veel genoten van de vaste tentoonstelling, de ambachten, waar gelegen, link naar oude gebouwen, alles samen gebracht in een prachtig decor, besloten hofjes, super mooi, als afsluiter. Mechelen is gebouwd op geschiedenis, mag en moet doorgegeven worden aan de volgende generatie. Super mooie tentoonstelling..

Datum van activiteit: april 2021