Opslaan

Manieren om Sint-Pieter-en-Pauluskerk te ontdekken
vanaf US$ 34,15
Meer info
Beoordeeld op 1 oktober 2020

Spijtig genoeg was deze kerk gesloten wegens renovatie. Maar de buitenkant is prachtig opgekuisd en binnen moet het zeker de moeite zijn om te bezoeken

Datum van activiteit: september 2020
Beoordeeld op 13 september 2020

Ik was niet van plan om deze kerk te bezoeken maar ik kwam er toevallig voorbij. Een aardige meneer heette me meteen welkom en was bereid me heel wat uitleg te geven toen bleek dat ik belangstelling had.
De kerk is barok, mooi onderhouden maar de barok is "ingetogen", niet van het overdadige, wansmakelijke soort. Blij dat ik er nog binnen liep

Datum van activiteit: september 2020
Beoordeeld op 26 juni 2020 via mobiele applicatie

heel mooie interieur...veel detail en niet overdreven..
Was tegen sluiting tijd geweest.Ik kon nog even naar binnen gaan kijken.
De moeite waard om nog een keertje langs te komen

Datum van activiteit: juni 2020
Beoordeeld op 6 augustus 2019

Waar veel kerken uit die tijd vaak nogal donker zijn, is dit een fraaie en opvallend lichte barokkerk.

Datum van activiteit: juli 2019
Beoordeeld op 21 februari 2019

Dit voormalige Jezuïetenkerk is zeker een bezoekje waard gelegen aan de veemarkt . Met een prachtige hoogaltaar en biechtstoelen.

Datum van activiteit: januari 2019