Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zalige spaghetti gegeten”
Beoordeling van Puro

Puro
Geclassificeerd als nr. 28 van 197 Restaurants in Mechelen
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
2 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vorige week gaan eten laat op de middag (_+15h), lekkerste spaghetti gegeten en top bediening! Komen zeker snel terug!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank S1634VZcharlottes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (481)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 481 beoordelingen

1 oktober 2020 beoordeeld

Bediening soms veel en ongewenst aanwezig, commentaar leverend op een manier die niet gepast is.
Leuk bedoeld maar komt niet zo over.

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank MakanMakan07
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 september 2020 beoordeeld

We waren hier gaan eten omdat we consumptiecheques hadden en dit een zaak was waar we dit konden gebruiken. We hadden voordien bij een andere zaak gaan eten met die cheques. Zelf was ik hier nog nooit binnen geweest. Ik zag steak tartaar op de menu staan. Aangezien dit vrij lang geleden was dat ik dit at had ik dit besteld. Het was heel lekker. Mijn vriendin was voor een vis gegaan. Ook zij zei tegen mij dat dit een lekkere vis was. Zeker de moeite waard om nog eens naar terug te keren. Het enige nadeel vond ik dat er behoorlijk veel lawaai in de zaak was toen we er waren dus het was moeilijk communiceren met mekaar.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Krikke1982
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten en vooral uitstekend bediend! Ober Erwin heette ons hartelijk welkom en zorgde voor een perfecte bediening. Wij hadden een heel gezellige avond en gaan zeker terug.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank 543liesd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Bediening vriendelijk. Hadden een 3 gangen menu met 2 glazen wijn, halve liter water en koffie . Bij aankomst mochten we afwijken van het menu ,mits het verschil bij te betalen van het duurder gerecht. Hoofdgerecht heb ik de file pure genomen, 32€. Het eten was lekker maar mocht iets warmer zijn. Voor het dessert hebben we beiden een irish genomen ipv dessert met koffie. Wat mij opviel dat deze al ruim 5 min klaar was voor iemand die kwam brengen.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Kathleen D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Puro bekeken, bekeken ook

Mechelen, Antwerpen
Mechelen, Antwerpen
 

In Puro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.