Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klant is koning”
Beoordeling van Zaowang

Zaowang
Geclassificeerd als nr. 53 van 1.749 Restaurants in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 29 - US$ 59
Keukens: Sushi
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen, Afhalen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen, Afhalen
21 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Begin deze week ben ik hier komen eten met mijn mama. Hoewel we een tafel binnen kregen, heb ik gevraagd of we niet buiten mochten zitten en meteen maakten ze plek voor ons. We werden de hele tijd met een glimlach bediend en de sake teriyaki was zoals altijd overheerlijk!

Datum van bezoek: september 2018
1  Bedank Frea D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (550)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 551 beoordelingen

15 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima restaurant met dito bediening. De specials zijn de “boten” met een combi van verschillende sushi. Erg lekker en niet duur

Datum van bezoek: september 2018
Bedank JorisH1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is DE beste sushi van Antwerpen. Er is een grote verscheidenheid qua soorten sushi en allemaal mooi verzorgd opgediend. Ook met een gezellig terras!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Julietv75
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend restaurant. Sushi is subliem. Een echte aanrader voor de sushiliefhebber. Leuk etablissement.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank bartv534
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2018 beoordeeld

Niet de goedkoopste, wel de beste. Zowel op het zuid als in het centrum 2 topzaken. Het personeel is vriendelijk, en de sushi is super vers.
Aanrader! Hier komen we zeker terug

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank SebastianS7795
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Zaowang bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 

In Zaowang geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding