Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 116
Geen aanbetaling vereist
Expedia.com
US$ 116
Word beloond met One Key
Vio.com
US$ 100
Hotels.comUS$ 116
PricelineUS$ 116
Trip.comUS$ 106
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.781)
Beoordelingen filteren
1.782 resultaten
Waardering van reizigers
783
745
166
46
42
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
783
745
166
46
42
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
25 - 30 van 1.782 beoordelingen
Beoordeeld op 23 mei 2023

Het hotel was prima. Heel vriendelijk, behulpzaam personeel. Goede bedden en perfecte ligging voor een stadsbezoek.
Minpuntje vond ik de opstelling van het ontbijt. Af en toe was brood op & ook de kaas

Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Sandro W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Peter Nuiten, General Manager van Lindner Hotel Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2023

Beste gast,

Bedankt voor uw positieve beoordeling van ons hotel. We zijn blij dat u genoten heeft van ons vriendelijke personeel, comfortabele bedden en de perfecte locatie voor een stadsbezoek.

Onze oprechte excuses voor het ongemak met betrekking tot het ontbijt. We zullen uw feedback bespreken en verbeteringen doorvoeren om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een nog betere ervaring.

Met vriendelijke groet,
Peter Nuiten - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2023

+ zeer mooie en moderne lobby met bar. Vriendelijke personeel, lekkere cocktails en live muziek op donderdag en vrijdag avond
+ propere kleine kamer met alles wat je nodig hebt. Comfortabel bed en kussens, voldoende zacht matras. Voldoende grote badkamer met douche.
+ parkeren kan in de ondergrondse parking Antwerpen Centraal net onder het hotel
+ super locatie, we hebben veel te voet gedaan en met de elektrische step die je overal in het stad kan vinden en via app huren
+ voldoende uitgebreid ontbijt

- geen dakterras toegankelijk! Dit is enkel voor buisseness events beschikbaar!
- restaurant: op de dag van aankomst hadden we een diner gereserveerd. Veeeeeeeeel te lang moeten wachten tussen voorgerecht en hoofdgerecht, meer dan een uur. Duidelijk dat obers zeer moeilijk met elkaar communiceren, liepen wat chaotisch rond, keuken had het blijkbaar "extreem druk " terwijl zelfs in dit klein restaurant niet alle tafels bezet waren. Ik heb bovendien verkeerd hoofdgerecht gekregen. De helft van de obers spreekt bijna geen Nederlands, wel Engels. Obers verontschuldigden zich maar onze avond was verpest. Andere klanten moesten ook zeer lang wachten.
- personeel lijkt niet voldoende op de hoogte te zijn van wat wanneer open. Gevraagd of restaurant voor de lunch open was op zondag, lieve meisje aan receptie heeft iemand gebeld en zei van ja, tis open. Wel klonk ze niet zo zeker. We hebben afgesproken met vrienden maar op zondag ochtend, toen we wilden reserveren voor de lunch, bleek dat het restaurant nooit open is in het weekend voor de lunch
- parking onder hotel is openbaar en is duur

In het algemeen: goede faciliteiten, goede locatie maar personeel heeft nood aan meer informatie, probleem in restaurant dient dringend aangepakt te worden plus verwarrende foto van dakterras moet weg. Ik heb dit hotel voor het terras geboekt maar helaas...

Kamertip: Liefst dineren ergens anders Ontbijt: suuuuuuper lange wachtrij vanaf ongeveer 9u (ruimte niet groot genoeg) Ondergrondse parking is duur
Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 698anastasiaz
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Peter Nuiten, General Manager van Lindner Hotel Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2023

Beste Anastasia,

Bedankt voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring in ons hotel. We waarderen uw positieve opmerkingen over onze mooie lobby, vriendelijk personeel, comfortabele kamer, locatie en het ontbijt. Onze excuses voor het ongemak met betrekking tot het niet-toegankelijke dakterras en de problemen in ons restaurant. We nemen uw feedback serieus en zullen ervoor zorgen dat deze kwesties worden aangepakt, inclusief de communicatie tussen het personeel en de taalvaardigheid. We betreuren ook het misverstand over de openingstijden van het restaurant. Bedankt voor uw waardevolle feedback en we hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,
Peter Nuiten - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2023

Heel fijn hotel. Ik heb gebruik gemaakt van de aanbieding om tegen een kleine extra vergoeding een suite te hebben omdat je daar een kleine keuken ook hebt wat voor mij heel handig was omdat ik elke avond op de kamer at. Daardoor had ik een klein koelkastje en de mogelijkheid om aan een tafel te zitten en te eten. Erg fijn. Volgens mij bestaat deze mogelijkheid enkel bij de suites
Ik vond het personeel ook erg vriendelijk. Het enige nadeel van dit hotel is de parking. De parking is ook voor hotelgasten maar wel tegen een behoorlijke vergoeding. Ik vind het erg jammer dat je als hotelgast geen korting op de parking krijgt, al zou het maar om een kleine korting gaan

Kamertip: als je een keukentje wilt dan moet je de suite nemen, anders is de junior suite ook perfect
Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Talitop
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Peter Nuiten, General Manager van Lindner Hotel Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2023

Geachte Talitop, langs deze weg willen wij u bedanken voor uw vriendelijke reactie over het Lindner WTC Hotel & City Lounge. Het doet ons veel plezier om uw reactie te mogen lezen. Wij adviseren u om voor uw komende verblijf de parkeergelegenheid online te reserveren via www.travel2antwerp.com. Vooral tijdens het weekend kunt u hierdoor profiteren van een aantrekkelijkere prijs. Wij hopen dat uw volgende verblijf bij het Lindner WTC Hotel & City Lounge in Antwerpen u net zo goed zal bevallen als de vorige. Nogmaals bedankt voor uw reactie en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Peter Nuiten - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 mei 2023

Heerlijk hotel! Fijne locatie, schone, ruime kamer en het ontbijt was heerlijk! Personeel is ook erg vriendelijk. Parkeren kan onder het hotel voor €22 per 24 uur. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!!

Datum van verblijf: april 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank zineb7
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Peter Nuiten, General Manager van Lindner Hotel Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 mei 2023

Geachte Zineb, langs deze weg willen wij u bedanken voor uw vriendelijke reactie over het Lindner WTC Hotel & City Lounge. Het doet ons veel plezier om uw reactie te mogen lezen. Wij hopen dat uw volgende verblijf bij het Lindner WTC Hotel & City Lounge in Antwerpen u net zo goed zal bevallen als de vorige. Nogmaals bedankt voor uw reactie en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Peter Nuiten - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 april 2023

Zeer mooie en prachtige kamer. Ontbijt was uitstekend. Personeel was zeer correct en vriendelijk. Het design van het hotel is ongelofelijk mooi. Hele rustige omgeving. Ondanks dat je aan het spoor ligt hoor je er totaal niets van.

Datum van verblijf: april 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Voyager29520245318
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Peter Nuiten, General Manager van Lindner Hotel Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 april 2023

Geachte gast, langs deze weg willen wij u bedanken voor uw vriendelijke reactie over het Lindner WTC Hotel & City Lounge. Het doet ons veel plezier om uw reactie te mogen lezen. Wij hopen dat uw volgende verblijf bij het Lindner WTC Hotel & City Lounge in Antwerpen u net zo goed zal bevallen als de vorige. Nogmaals bedankt voor uw reactie en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Peter Nuiten - General Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken