Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
ibis Budget
US$ 99
Aanbieding bekijken
Booking.comUS$ 99
Expedia.comUS$ 99
Hotels.comUS$ 99
PricelineUS$ 99
TravelocityUS$ 99
Trip.comUS$ 102
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.354)
Beoordelingen filteren
1.354 resultaten
Waardering van reizigers
220
614
373
94
53
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
220
614
373
94
53
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.354 beoordelingen
Beoordeeld op 11 augustus 2022

Hotel ligt op 5 min lopen van het Centraal Station echt ideaal. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Kamers zijn zeer netjes en voldoet aan het hoognodige. Er is een bed, apart toilet badkamer, wastafel. Ontbijt is prima, kan je je dag goed mee beginnen. Dierentuin en Chocolate Nation liggen beide op 10 min lopen afstand, centrum is ongeveer half uurtje lopen, maar heel goed te doen. Hotel werkt met codes om je kamer binnen te komen, dus geen risico om je sleutel te verliezen.

Heb wel een paar minpunten, een airco of ventilator is echt geen overbodige luxe ook voor een budget hotel. Het was nu gewoon te warm op de kamers. De kussens zijn bagger, heel klein en zacht lagen echt niet lekker. En het trappenhuis is niet toegankelijk via de ingang/receptie die moet buitenom opengemaakt worden door de receptionisten. Je wordt eigenlijk verplicht om met de lift te gaan, maar als je claustrofobie hebt is dat niet fijn. Maar constant maar te moeten vragen of het trappenhuis open gemaakt kan worden is toch wel heel vervelend. Al moet ik zeggen dat de receptionisten er niet moeilijk over deden.

Verder prima hotel voor een paar dagen Antwerpen.

Datum van verblijf: augustus 2022
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sascha H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Budget Antwerpen Central Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2022

Beste Sascha,
Bedankt voor uw beoordeling.

Het verheugt ons dat u een fijn verblijf had bij ons en dat alles naar wens was. U kunt steeds een tweede kussen komen vragen aan de receptie, wij geven dit dan met plezier!

Een volgende keer staan we graag weer voor u klaar.

Met vriendelijke groeten,


Lieven VAN DEN BULCKE, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2022

Datum van verblijf: juli 2022
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Budget Antwerpen Central Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2022

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 15 juni 2022

Het onthaal was vriendelijk en efficiënt. De kamer was sober, maar modern ingericht en proper. Het ontbijt bood voor elk wat wils. Een extra troef voor dit hotel is de ligging vlakbij het Centraal Station.

Datum van verblijf: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ronny R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Budget Antwerpen Central Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juni 2022

Beste Ronny,
Heel erg bedankt voor uw mooie score!

Het doet ons veel plezier dat de kamer naar wens was en dat u de vriendelijkheid van ons personeel als pluspunt aanhaalt. Daar doen we het voor!

Het was een plezier jullie te mogen ontvangen en hopelijk tot een volgende keer.

Hartelijke groet,


Lieven VAN DEN BULCKE, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2022

Vriendelijk ontvangen in plaats van een professionele aanpak. Daarom ook de keuze voor een budget hotel.
Zeer netjes hotel en uitstekende ligging. Bij een flexibele keuze van data is er nu de prijzen kalender die helpt op de website.

Datum van verblijf: mei 2022
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank ymeuleman
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Budget Antwerpen Central Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juni 2022

Beste gast,
We danken u hartelijk voor deze positieve recensie.

De tevredenheid van onze gasten is ons zeer dierbaar en het is ook lonend te mogen lezen dat alles naar wens was, van het comfortabele bed tot de nette kamers.

Namens het team bedankt voor het compliment.

Een volgende keer staan we graag weer voor u klaar.

Vriendelijke groet,


Lieven VAN DEN BULCKE, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 mei 2022

Het hotel ligt achter het station, best ver vind ik maar als jij kleine kind(eren) hebt, is erg handig want de ingang van Plopsa ligt om de hoek. De achterkant van de dierentuin ligt idd maar dichtbij maar als je naar de ingang wil, moet je wel ver lopen!
Wij werden warm ontvangen door mooie glimlach van een stagiaire (Lidewei). Lidewei en een dame (op haar ketting stond "Nikki") hebben alles goed uitglegd; ze gaven nuttige informatie over hoe jij de bezienwaardigheden met het ov kan bereiken. Echt nuttig .. bedankt!
Wij hebben een leuke kamer met the Zoo gekregen. Mijn kinderen vinden de kamer van Ibis altijd niet leuk maar deze kamer van Ibis budget Antwerpen is anders! De kamer is compact maar de WC, wastafel en de badkamer zijn appart (bij gewone ibis zijn deze in alles in een krappe kamer). De kamer heeft leuke plaatjes, het is net alsof de kinderkamer thuis .. je zal meteen thuis voelen. Andere faciliteiten zoals haardroger, welkom drankjes en the koffie faciliteiten in de kamer moet je bij dit hotel zeker niet verwachten. Wij hebben geen ontbijt erbij gekocht, Lidl ligt precies ernaast dus je hebt daar alles! Het enige mint punt is dat jij om 11:00u (of niet eens elf uur!) al geklopt en werd gevraagd "wanneer ga jij weg?"; dit vind ik echt vervelend want wij mogen toch tot 12:00u uitcheckken? Als je je na het uitchecken je koffer daar laat, dan moet je € 2/koffer betalen ... dit heb ik echt nergens nog nooit meegemaakt! Kortom als je naar Plopsa Antwerpen en leuke kamer met budget prijs voor je kinderen wil hebben, dit hotel is prima. Maar als jij meer in de buurt van de eetgelegenheid en OV wil, moet je dit hotel niet kiezen ... er zijn veel hotel voor het Station beschikbaar (die sommige ook betaalbaar zijn).

Kamertip: Als je met kleine kind(eren) komt, kun je thema kamer vragen (erg leuk!)
Datum van verblijf: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank rit603
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Budget Antwerpen Central Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2022

Beste Rit,
Bedankt voor uw feedback.

Wat doet het ons plezier dat de mooie en knusse inrichting van uw kamer u beviel! We begrijpen dat een minibar en thee-en koffiefaciliteiten uw verblijf nog aangenamer hadden gemaakt. We noteren uw opmerking. Ons team dankt u voor het compliment!

Hartelijke groet en graag tot een volgende keer,


Lieven VAN DEN BULCKE, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken