Kleinschalig boutique hotel van slechts 11 kamers gelegen op topligging in het centrum van Antwerpen en slechts enkele minuten verwijderd van de Grote Markt en de Groenplaats. Ondanks deze centrale ligging is het zeer rustig vertoeven in dit hotel, met name in de kamers langs de achterzijde die grenzen aan de binnenkoer.
Zelf verbleef ik in zo'n kamer langs de achterzijde (kamer 9) van het type "Deluxe Cosy Comfort" met een oppervlakte van 25m2. De inrichting van de kamer is sober. Echter beschikt de kamer over een individueel bedienbare airco installatie, een comfortabel bed, flat screen-tv & dubbele douche.
Door het rechtstreeks boeken via de website van het hotel, kreeg ik een gratis ontbijt (ter waarde van ā¬12). Bij het inchecken werd mij door de eigenaar (Erik) gevraagd om welk uur ik graag wou ontbijten en welk brood ik graag gewenst had zodat hij dit kon voorzien. 's Morgens lagen enkele sneetjes van dit gekozen brood, samen met enkele koffiekoeken, fruitsla, kaas/salami, yoghurt, ⦠klaar bij het buffet. Het ontbijt kon vervolgens opgegeten worden op de charmante binnenkoer of in de net vernieuwde lounge.
Kortom was dit een aangenaam verblijf, ideaal voor wie te voet de oude binnenstad wil verkennen of voor de zakelijke reiziger die centraal en comfortabel wil verblijven voor een schappelijke prijs.