Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super koffiehuis”
Beoordeling van Caffe Mundi

Caffe Mundi
Geclassificeerd als nr. 1 van 55 Dessert in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 10
Keukens: Soepen
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch, Ontbijt, Afhalen
Beschrijving: Caffe Mundi is een espressobar met microbranderij in hartje Antwerpen. In de espressobar heb je keuze tussen 6 verschillende koffiesoorten die allemaal vers en huisgebrand zijn. Kwaliteit staat bij Caffe Mundi centraal!
6 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg genoten van de lekkere koffie en taart geschonken met kennis van zaken. Ook koffie en thee te koop. Vriendelijke bediening en een tijd geleden een workshop rond koffie gaan volgen. Interessante ervaring!
Wij zijn fan!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Marina M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (179)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 179 beoordelingen

17 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer leuk klein persoonlijk! Heerlijke koffie met appelgebak. Hier kan je relaxen, aan je studie of krantje lezen of gewoon genieten

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Marjolijn V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij caffe mundi, zit je net uit de drukte van de grote markt, maar zit je alsnog erg gezellig. De koffie smaakt goed. Het menu heeft uitgebreide keus voor prima prijzen.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Eleonora K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een heerlijke plek voor koffie en ontbijt. Letterlijk op steenworp van de veel te drukke oude markt. Goed terras, keurige bediening.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank reiziger105
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ze hebben hier heerlijke koffie. Ze hebben er meerdere soorten en personeel kan je goed adviseren. Het eten is goed, maar wat aan de duurdere kant

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Raoul S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Caffe Mundi bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
 

In Caffe Mundi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding