Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 194
Hotels.com
US$ 196
Word beloond met One Key
Trip.com
US$ 189
Expedia.comUS$ 195
PricelineUS$ 194
Orbitz.comUS$ 196
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (559)
Beoordelingen filteren
559 resultaten
Waardering van reizigers
355
136
46
15
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
355
136
46
15
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 559 beoordelingen
Beoordeeld op 27 oktober 2020

Wij hebben genoten van ons verblijf in hotel Julien.
Het hotel is zeer goed gelegen, in hartje Antwerpen maar toch in een rustige omgeving.
Het interieur is werkelijk prachtig, met veel oog voor detail. De afwerking klopte tot in de puntjes.
De kamers zijn zeer stijlvol ingericht, met luxueus beddengoed en een prachtige marmeren badkamer met alles erop en eraan. Wij hadden een Julien Experience Terrace room met prachtig terras, waar het ’s morgens in het ochtendzonnetje puur genieten was van een kopje Nespresso.
De beleving in het hotel was werkelijk subliem, alles klopte tot in het kleinste detail. Ook van de spa en de massage hebben wij genoten.
Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was top met enkel kwaliteitsproducten.
En dit alles in lijn met de geldende corona-maatregelen.
Kortom, een echte aanrader!

Datum van verblijf: oktober 2020
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Birgit_R773
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Julien, Guest Services / Front Office van Hotel Julien, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2021

Beste Birgit

Wat een heerlijke beoordeling om te lezen.

Wij zijn verheugd te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in Hotel Julien

Hartelijk dank dat u de tijd nam deze te schrijven.

Met vriendelijke groeten,
Marissa

Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 oktober 2020

Verstopt achter een vrij onopvallende gevel en poort vind je een verrassend mooi hotel. Interieur met veel toewijding en oog voor detail samengesteld. Eenvoud en rust gecombineerd met prikkelende accenten. Rustige,ruime kamers en een heerlijk ontbijt. Wat een ontdekking!

Kamertip: Hoger misschien beter?
Datum van verblijf: oktober 2020
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank christiansC8388KJ
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Julien, Guest Services / Front Office van Hotel Julien, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2021

Beste,

Hartelijk dank dat u de tijd nam een review te schrijven.

Wij zijn verheugd te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf.

Wij hopen u bij een volgende verblijf in Antwerpen wederom te mogen verwelkomen in Hotel Julien.

Met vriendelijke groeten,
Marissa

Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2020 via mobiele applicatie

Wat een heerlijk hotel om te verblijven!! Van checkin tot vertrek alles tot in de puntjes geregeld, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, een uiterst goed uitgeruste kamer met heerlijke douche en bad. De bar en lounche zijn zeer stijlvol en luxueus ingericht en nodigt uit om lekker onderuit gezakt een boek te lezen of gezellig met vrienden een avond eens goed bij te praten. Dit hotel voelt aan als “thuiskomen”

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank MarkB718
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Mariss Dils, Guest Services / Front Office van Hotel Julien, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juli 2020

Beste Mark,

Wij zijn verheugd te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf bij ons.

We hopen u binnenkort terug te mogen verwelkomen in Hotel Julien.

Hartelijk dank dat u de tijd nam om een review te schrijven.

Met vriendelijke groeten,
France

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 maart 2020

Heerlijk genoten in dit karaktervolle pand! Warme ontvangst aan de receptie.
Prachtig interieur, sfeervolle kamers met linnen beddegoed. Het design bad is puur genieten. Een waar genoegen voor alle zintuigen en dit midden in de stad!
Kortom, een reden om weekendje Antwerpen te boeken.

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 99cindyv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
HJantwerpen, Assistant Manager van Hotel Julien, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 maart 2020

Beste Cindy,

Hartelijk dank dat u de tijd nam een review te schrijven.

Wij zijn verheugd te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf.

We hopen u wederom te mogen verwelkomen in Hotel Julien.

Met vriendelijke groeten,
Marissa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 januari 2020

Wat een geweldig hotel.
Heel gastvrij ontvangen en in het centrum.
Voor het personeel was niets te veel.
Fijne ruime en schone kamers.
Parkeren nog geen 4 minuten lopen.
Volgende keer Antwerpen zeker weer Hotel Julien!!

Datum van verblijf: januari 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ingriddemooij
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
HJantwerpen, Assistant Manager van Hotel Julien, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 januari 2020

Beste Mevrouw De Mooij,

Hartelijk dank dat u de tijd nam een review te schrijven.

Wij zijn verheugd te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u inderdaad wederom te mogen verwelkomen in Hotel Julien.

Met vriendelijke groeten,
Marissa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken