Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: Jos en Marian zijn na 20 jaar praktijkervaring in Antwerpen, Gent, Brussel, Zaventem, Londen, gestart in 2006 met hun restaurant Antwerpen, zij zijn erin geslaagd hun doelgroep te bereiken : “Gasten die houden van lekker rundsvlees”. Specialiteiten : schots, iers vlees, entrecôte van 300 of 500 gr, filet pur, filet mignon, hamburger. Het vlees wordt pas bij uw bestelling versneden, hamburger en tartaar vers gemalen en bereid. Ze kiezen om het kleinschalig te houden om de kwaliteit te behouden. Er is geen personeel, dus max 8 personen per reservering volgens bezetting, en de tafels worden maar 1 keer bezet, dus geen stress voor de klant. Genieten is de boodschap en zo zal het blijven. Kleine kaart om het vers te houden, kleine wijnkaart met toppers die bij vlees passen, bovendien gaat hun passie ervan uit om artisanale belgische bieren te promoten. Uiteraard zijn de vlaamse gerechten: koninginnehapje, stoofvlees, garnaal- en kaaskroketjes, haringfilets, carpaccio, een vaste waarde. Verse frietjes, die leuk worden gepresenteerd. Huisbereide mayonaise, vers gewassen sla met zelf geraspte worteltjes, komkommer, gepelde tomaatjes en verse ui kan u als garnituur verwachten op uw bord. Saus wordt steevast apart geserveerd om volop van de lekkere vleessmaak te genieten. De seizoensgebonden gerechten : Asperges, Tomaat Garnaal, Mosselen en Wild. De ijscrème desserten worden geserveerd met verse slagroom Een warme topper is de Irish Coffee, die Marian dan ook op traditionele manier serveert. Bovendien hebben zij hun terras volledig vernieuwd en is het daar aangenaam vertoeven tot de laatste zonnestraal. Bovenop het (h)eerlijk eten is het ook een (h)eerlijke rekening .