Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Privétour: Hoogtepunten en Geschiedenis van Antwerpen
173

Boek van tevoren
vanaf
US$ 87,20
per volwassene
Beschikbaarheid controlerenVolledige productbeschrijving bekijken
  
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Google
Manieren om Vlaeykensgang te ontdekken
vanaf US$ 87,20
Meer info
vanaf US$ 15,73
Meer info
vanaf US$ 32,77
Meer info
vanaf US$ 3,16
Meer info
Beoordelingen (362)
Beoordelingen filteren
362 resultaten
Waardering van reizigers
181
146
32
3
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
181
146
32
3
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
105 - 110 van 362 beoordelingen
Beoordeeld op 30 september 2015

Wie in Antwerpen komt moet doorheen deze gangen anders heeft hij echt iets gemist. Deze gangen zijn nog zo authentiek dat je je kunnen wanen in de 16de eeuw zonder probleem

Datum van activiteit: juli 2015
Bedank Benito1962
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 september 2015

De Vlaeykensgang is zonder gids of zonder plattegrond niet makkelijk te vinden. Verborgen stukje Oud Antwerpen. Je reist terug in de tijd zodra je de poort binnenstapt. Stil, rustiek in een bruisende metropool. Je gelooft het gewoon niet dat dit in zo'n stad kan zijn.

Datum van activiteit: december 2014
Bedank Joop B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 september 2015

staat nergens echt goed aangeduid, maar is een uniek stukje aan kleine historische gezellige inhammetjes. Gelukkig vonden we deze tip bij het zoeken van info op de pc van tevoren. Het zou jammer zijn als we dit niet hadden ontdekt op onze 'citytrip' in eigen land.

Datum van activiteit: september 2015
Bedank Bibi144
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 september 2015

Prachtig straatje als je Antwerpen bezoekt, er gewoon eens door wandelen en ervan genieten. Genieten van hoe het vroeger was. Mooi gerestaureerd.

Datum van activiteit: september 2015
Bedank Claudine D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 augustus 2015

Een mooie steeg in hart van Antwerpen, van oude koornmarkt en uitkomen in de pelgimstraat.
Prachtige gebouwen ,met enkele resto's MOET zeker eens bezoeken ,,niet vergeten het is maar een steeg ,
Zoals de gezegde: Mooie liedjes duren niet lang!
D

Datum van activiteit: augustus 2015
Bedank Danny_CZwijndrecht
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken