2 personen bekijken dit hotel
TravelocityUS$ 132
Beoordeeld op 6 februari 2023

Genoten! Mooie kamer, fijne uitstraling over het algemeen, geweldige bistro, goed ontbijt, lief personeel. Groot pluspunt is het feit dat je met OV naar het centrum kunt. Zwembad en sauna ook een pre!

Datum van verblijf: februari 2023
Joeij van der Waals, Guest Services / Front Office van Van der Valk Hotel Antwerpen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 februari 2023

Beste Road680227 ,
Hartelijk dank om de tijd te nemen voor het delen van uw feedback.
Wat mooi om te lezen dat u ons een hele mooie score geeft en u heeft genoten van uw verblijf. Uw complimenten zullen wij zeker delen onder de medewerkers.
Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen bij een volgend bezoek aan Antwerpen.

Beoordeeld op 6 februari 2023

We zijn denk ik toch trouwe klant bij Van der Valk Antwerpen te noemen, we komen er regelmatig. Maar nu was het toch zeer teleurstellend: stoffige en riekend beddengoed. Kamertemperatuur te hoog en ook heel droog. Ook bij het uitchecken een verkeerd bedrag berekend. Gelukkig viel het ons op, anders gewoon bijna €100 teveel betaald! Zou gecorrigeerd worden, maar moest toch wel eerst betaald worden,...zucht...

Datum van verblijf: januari 2023
Joeij van der Waals, Guest Services / Front Office van Van der Valk Hotel Antwerpen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 februari 2023

Beste Stephanjoannes,
Eerst en vooral bedankt om de tijd te nemen voor het delen van uw feedback. Dit waarderen wij enorm.
Wat vervelend om te horen dat uw verblijf niet volledig naar wens is verlopen. Heeft u de kamertemperatuur en het beddengoed gemeld tijdens uw verblijf? We hebben een 24-uurs receptie, en kunnen altijd kijken of wij dit ter plaatse voor u kunnen oplossen.

Onze oprechte excuses dat de betalingen niet vlekkeloos verliepen en dat uw verblijf niet naar wens is verlopen. Dit is uiteraard niet onze standaard. Uw opmerkingen zullen wij zeker intern behandelen.

Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen bij een volgend bezoek aan Antwerpen.
Met vriendelijke groeten,
Team Van der Valk Hotel Antwerpen.

Beoordeeld op 3 februari 2023

Leuk verblijf. Goeie prijs/kwaliteit verhouding voor kamer en ontbijt. Kamer en ontbijt dik inorde. Gratis parking, goeie verbinding met tram naar centrum. Feestpakket voor op de kamer vond ik veel te duur voor wat het is. Enige minpuntje.

Beste Anneke,
Wat leuk om te lezen dat u ons zo'n goede punten geeft. Bedankt hiervoor!

Wat jammer dat het feestpakket niet volledig naar uw wens was, indien u hier inhoudelijk ons meer toelichting wenst te verschaffen: dan horen wij dit graag.

Hopelijk kunnen we u nogmaals verwelkomen bij ons.

Beoordeeld op 2 februari 2023

Opzich vindt ik het een perfecte hotel. Inrichting en locatie. Dames in de ochtend dienst rond 18.00 uur werkende zijn perfecte dames. We werden goed opgevangen. Goeie hulp gekregen.

In de nacht een blonde jongen met een bril. Komt 02.07 uur de kamer deur kloppen. En zegt dat er is gerookt omdat de alarm afging. Ik zelf gaf aan dat ik met warm water douche. En dat er niet is gerookt. Is mijn kamer in gelopen om een cotrole tedoen. Terwijl ik en mijn vriendin niet in status waren om hun optevangen. En hij kwam in de kamer. Heeft niks gevonden en 02.30 gingen wij met mijn vriendin naar de auro en zag ik hem. En vroeg ik aan hem om beveiliging papieren. Want wed van privecy mag hij niet in die situatie naar binnen.
even later in het gesprek ging de receptionist. Met hogere stem mij beschulden met roken op kamer en daar was hij zeker van! Terwijl wij niet zo een rokers zijn. En beweerde hij toch nog dat wij hebben gerookt en zei dat hij er zeker van was. Ik vroeg deze mnr of hij zijn stem wilde verlagen. En toen bedreigde hij met. Als ik niet weg ging. Moest ik het hotel verlaten. En mijn vriendin schrok ervan en wou naar de kamer toe.

Dit klacht wil ik wel werk van maken. Want er zit beschuldeging in met bedreigen enz. Dit was dus ook een verpesting van onze leuke verlovings nacht.

Datum van verblijf: januari 2023
Joeij van der Waals, Guest Services / Front Office van Van der Valk Hotel Antwerpen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 februari 2023

Beste Bfbayer,

Hartelijk dank voor uw feedback! Wij hebben de situatie geëvalueerd intern.

Mijn collega’s van de nachtshift doen meerdere keren per nacht een volledige veiligheidsronde doorheen het hotel en daarbuiten. Hier wordt er gecontroleerd op de veiligheid en het volgen van hotelregels.

Roken is ten strengste verboden in het hele hotel. Indien zij een technisch alarm ontvangen bij de receptie, nemen dit dan ook heel serieus. De veiligheid van al onze gasten staat bij ons op nummer 1 en daarom worden alle etages hier dan ook grondig op gecontroleerd.

Indien er vermoedens zijn dat men de hotelregels niet respecteert of schendt, zullen mijn collega’s hier dan ook actie ondernemen. Voordat ze de kamer mogen betreden dienen ze dit aan te geven en zullen ze de kamer mogen betreden. Onze collega heeft eerst gevraagd of men de kamer mocht betreden en u heeft eerst nog wat kleding aangetrokken. Volgens hebben zij toestemming de kamer volledig te onderzoeken.

Indien iemand deze regels niet respecteert kunnen onze collega's overgaan tot de gasten het hotel doen verlaten. Wij vinden het uiteraard spijtig te horen dat u de situatie onprettig heeft ervaren. Mijn collega zou nooit hebben gewild om uw privacy te schenden. Men is echter genoodzaakt zijn werk uit te voeren.

Wij wensen u nog een prettige avond.

Met vriendelijke groeten,
Team Van der Valk Hotel Antwerpen.

Beoordeeld op 30 januari 2023

Ontzettend mooi geworden na de renovatie, ik kom hier maar al te graag. Enige aandachtspunt puntje is het zwembad die kan een renovatie gebruiken en is erg klein. Het matched niet met de style van het hotel. Ik had wel een ontspannen gevoel maar er miste nog iets, vooral nu de hammam ook weg is…een jacuzzi wellicht. De gym had ook wat uitgebreider gemogen vooral als bodybuilder zijnde heb ik niet veel uit mijn workout kunnnen halen. Desondanks zeer genoten dank jullie wel en tot de volgende!

Datum van verblijf: januari 2023
Joeij van der Waals, Guest Services / Front Office van Van der Valk Hotel Antwerpen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 januari 2023

Beste Jasongilliano,
Bedankt voor deze fantastische score!
Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf in ons hotel.

Bedankt voor de feedback over de wellnessruimte. Wij zijn van plan de wellnessfaciliteiten in de toekomst te renoveren.

Hopelijk kunnen we u nogmaals verwelkomen bij ons.