Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 210
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 05-02-22
Booking.com
US$ 199
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 04-02-22
Hotels.com
US$ 210
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 05-02-22
PricelineUS$ 210
eDreamsUS$ 199
TravelocityUS$ 210
alle 17 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (390)
Beoordelingen filteren
390 resultaten
Waardering van reizigers
203
141
37
6
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
203
141
37
6
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
14 - 19 van 390 beoordelingen
Beoordeeld op 24 oktober 2021

Mooi verzorgd hotel en zeer goed gelegen in het centrum van Antwerpen. Makkelijk parkeren bij het hotel tegen een goede prijs.Vriendelijk en behulpzaam personeel. Je kan ook ontbijten op je kamer en er is zelfs een kleine binnenplaats om te zitten met goed weer.

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank afolst100225
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 oktober 2021

Vooral de hartelijke ontvangst door de eigenaresse zelf, mooie ruime kamer, fantastisch bed, heerlijk ontbijt en sfeervolle ambiance van het hotel, maken van hotel ‘t Sandt echt een top adres! We komen hier zeker terug!

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jrosen165964
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2021

Een aanrader voor elke reiziger, zeker als je met de auto naar antwerpen komt.
Leuke kamers, verzorgd ontbijt, kort bij alles.
Telkens ik naar Antwerpen kom en blijf overnachten, één adres. Echt een aanrader

Datum van verblijf: september 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank kvanlo574218
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2021

Fijn hotel in authentiek gebouw gelegen in levendig deel van Antwerpen (maar niet in de toeristenmassa). Fijne ruime kamer met smaakvolle inrichting en heel fijn bed. Tuin waarin je het heerlijke (gezonde) ontbijt kan nuttigen en helemaal tot rust komt.

Datum van verblijf: september 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ErnestBB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 september 2021 via mobiele applicatie

Een weekend weg betekent voor mijn vriendin en mij ontdekken, genieten en rust. Die eerste 2 is prima gelukt in Antwerpen, het rusten helaas niet. We betalen graag voor een mooi hotel en een heerlijke nachtrust. Het hotel is prachtig, maar de kamers zeer gehorig. De nacht in het hotel werd ook nog flink verstoord door een feest dat georganiseerd bleek door de eigenaar van het hotel. De klacht werd bij het uitchecken aangehoord zonder verdere actie. We hadden liever een goede nachtrust gehad, maar als alternatief was enige vorm van tegemoetkoming wel gepast geweest.

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank René v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken