Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Priceline
US$ 215
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 31-10-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Booking.com
US$ 215
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 31-10-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 197
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 31-10-21
Hotels.comUS$ 197
eDreamsUS$ 215
CheapTicketsUS$ 197
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (290)
Beoordelingen filteren
290 resultaten
Waardering van reizigers
178
92
16
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
178
92
16
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 290 beoordelingen
Beoordeeld op 1 augustus 2021

We hebben genoten van ons weekend Antwerpen en dit hotel was de perfecte uitvalbasis. 1 minuut lopen en je staat op de Grote Markt, maar toch zit je hier heerlijk rustig. Heerlijke bedden, super ontbijt met alles wat het hartje begeert en gastvrije mensen. Je kan hier ook een parkeerplaats reserveren maar met grote auto's wordt het erg krap...
Bedankt voor alles!

Datum van verblijf: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank anjarob2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel- cmanager, Propriétaire van Hotel Rubens - Grote Markt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2021

Beste Anja,
Bedankt voor deze mooie review.

Prettig te vernemen dat ons hotel aan uw verwachtingen voldeed en dat onze comfortabele bedden en het uitgebreide ontbijt in goede aarde zijn gevallen. U kunt inderdaad parkeerplaatsen reserveren. Graag laten we u weten dat we ook grotere parkeerplaatsen beschikbaar hebben. Laat ons bij uw reservatie gerust weten dat u zo'n grotere plaats wilt!

Een volgende keer staan we met plezier weer voor u klaar.

Vriendelijke groeten,

Didier Boehlen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 september 2020

Weinig negatief over te zeggen, zeer centraal gelegen dicht bij winkels en restaurants, modern mooi ingericht hotel, goed ontbijt, vriendelijk personeel. Eigen parking iets verder. Een hotel om terug te komen.

Datum van verblijf: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank BARTVDB100
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Didier Boehlen, General Manager van Hotel Rubens - Grote Markt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2020

Beste gast,
Bedankt voor uw fijne review.

Het doet ons veel plezier dat uw verblijf dusdanig naar wens was dat u het geschikt acht voor herhaling. Fijn dat de gastvrijheid van onze medewerkers en onze mooie inrichting pluspunten voor u vormden. We kijken alvast uit naar uw volgende bezoek!

Met vriendelijke groeten,

Didier Boehlen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2020

Zeer mooi hotel in Antwerpen. Vriendelijk personeel en heel mooie kamer. Junior suite met gezellig terras; zalige rust. Ontbijt super goed verzorgd. Een aanrader als je van luxe houdt en in het centrum van Antwerpen wenst te logeren.

Datum van verblijf: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank kittypalmaerts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Didier Boehlen, General Manager van Hotel Rubens - Grote Markt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2020

Beste Kitty,
Bedankt voor uw feedback en hoge tevredenheidsscore.

Het doet ons veel plezier dat u van een zalig verblijf in eigen stad heeft genoten waar wij met met onze gastvrije medewerkers en mooie kamers aan mochten bijdragen. Leuk dat het ontbijt een pluspunt voor u betekende. We hopen dat u ook van een goede nachtrust heeft genoten en staan een volgende keer graag opnieuw voor u klaar!

Met vriendelijke groeten,

Didier Boehlen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juli 2020 via mobiele applicatie

Hotel Rubens ligt pal achter de Grote Markt. Het is zeer stijlvol en modern ingericht. De kamers zijn comfortabel en schoon. Er is een parkeergarage op loopafstand. Mijn dochter (14) en ik hebben genoten van een heerlijk verblijf in dit hotel. Enige minpuntje vonden wij dat er geen verse jus d’orange bij het ontbijt was maar sinaasappellimonade. In dit hotel hadden we verse jus verwacht. Maar zeker voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank saskiav481
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Didier Boehlen, General Manager van Hotel Rubens - Grote Markt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2020

Beste gast,
Bedankt voor uw beoordeling.

Fantastisch te vernemen dat uw verblijf naar volle tevredenheid was. Wij zullen uw feedback over de jus d'orange zeker overwegen.

Graag verwelkomen we u een volgende keer opnieuw.

Met hartelijke groeten,

Didier Boehlen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juni 2020 via mobiele applicatie

De centrale ligging van het hotel in het hart van Antwerpen was de perfecte uitvalsbasis voor ons bezoek aan de stad. We hadden een mooie en ruime kamer met zalig bed en luxe badkamer. Een lekker en verzorgd ontbijt zorgden voor een goed begin van de dag. Het personeel was vriendelijk en attentvol. Kortom een aanrader. Wij komen zeker nog eens terug.

Datum van verblijf: juni 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank vheijens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Didier Boehlen, General Manager van Hotel Rubens - Grote Markt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 juli 2020

Beste Vheijens,
Hartelijk bedankt voor uw fijne beoordeling en beknopte feedback.

Wat is het fijn om zo'n mooie woorden in ontvangst te mogen nemen! Het doet ons veel plezier dat we u konden bekoren met onze gunstige ligging en het comfort van onze kamers en bedden.

Met vriendelijke groet,

Didier Boehlen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken