Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (214)
Beoordelingen filteren
214 resultaten
Waardering van reizigers
53
68
36
28
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
53
68
36
28
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 214 beoordelingen
Beoordeeld op 29 juni 2020

Vriendelijke ontvangst receptie door jonge dame. Winston is een sociaal, behulpzame en vrolijke vriendelijke receptionist. Hotel is dicht bij centrum, lopend 20 min. En tram 10.min. Drukke buurt maar voelt veilig en grote supermarkt. Hotel was goed. Alleen wat minpunten: Geen prullenbak in toilet. Onder bed beter schoonmaken. De kitchenette geen grote glazen en theekopjes. Geen dagelijkse schoonmaken van kamer. Bedden werden niet opgemaakt, geen handdoeken. Ik heb zelfs bed moeten opmaken, nadat ik schone lakens kreeg. Dat is niet de bedoeling. En grote prullenbak werd niet schoongemaakt waardoor hete eten met warme weer gaat ruiken. De schoonmaakster stond al voor uitchecken te bonken aan deur, wat niet fijn was. Maar desondanks is het een fijn hotel. De achter buitenplaats wat opruimen en opfrissen. Gaat graag nog een keer terug voor een tweede keuring. Parkeren mag wat goedkoper.

Datum van verblijf: juni 2020
Reistype: Reisde voor zaken
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jdrent825339
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Filip Goorden, General Manager van Arass Hotel & Business Flats, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juni 2020

Beste gast,
Hartelijk bedankt voor uw feedback.

Het doet ons plezier dat u tevreden was met onze ligging en dat het ontvangst naar wens was! Wij noteren uw opmerkingen over de prullenbak en het schoonmaken. Tijdens uw verblijf is er wel degelijk.
gepoetst . Graag delen wij met u mee dat indien u dagelijkse schoonmaak wenst, dit mogelijk is op aanvraag vandaar dat onze collega u de tweede dag handdoeken heeft overhandigt. Onze excuses voor het ongemak met de schoonmaakploeg die wat vroeg was.
Voor al uw vragen tijdens uw verblijf kan u onze receptie 24/24 contacteren en helpen zij u graag verder.

We hopen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en staan een volgende keer met plezier weer voor u klaar! Met vriendelijke groet,

Filip Goorden, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 maart 2020

Fijne, ruime propere kamer.
Vriendelijk personeel.
Fietsenstalling aanwezig om onze fietsen 's avonds veilig weg te zetten.
Hotel ligt dicht bij het station Antwerpen Centraal.
Wij maakten geen gebruik van het ontbijt.

Wil je gebruik maken van de keuken, er is een Delhaize tegenover het hotel.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank dallae386669
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Filip Goorden, General Manager van Arass Hotel & Business Flats, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 maart 2020

Beste gast,
Hartelijk bedankt voor uw feedback.

Het doet ons erg veel plezier dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Bij een volgend bezoek aan Antwerpen staan we graag weer voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Filip Goorden, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 februari 2020

onverwacht grote kamer met luxe uitstraling ! meer klein appartement ;)
lekker ontbijt , zeer ruime douche ruimte , zou zeker nog een keer boeken
in dit hotel ! prijs van de kamers is prima voor wat geleverd word

Kamertip: tv signaal viel vaak weg
Datum van verblijf: februari 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank blue692020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Filip Goorden, General Manager van Arass Hotel & Business Flats, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 februari 2020

Beste gast,
Heel erg bedankt voor deze perfecte beoordeling.

Het doet ons veel plezier dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat u helemaal tevreden was met ons lekker ontbijt en uw kamer. We kijken er al naar uit u opnieuw te mogen verwelkomen bij een volgend bezoek aan Antwerpen.

Met vriendelijke groet.

Filip Goorden, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 februari 2020

Mooi appartement op een goede locatie, dichtbij het centraal station, de supermarkt en diverse kroegen. Het appartement was schoon en het personeel was erg vriendelijk. De auto konden er gewoon kwijt in de ruime overdekte parkeergarage

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank loord204242
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Filip Goorden, General Manager van Arass Hotel & Business Flats, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 februari 2020

Beste gast,

Wat een mooie review, bedankt daarvoor! Het doet ons erg veel plezier dat u tevreden was over uw verblijf bij ons. We delen uw complimenten zeker met ons personeel. Een volgende keer staan we graag weer voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Filip Goorden, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 januari 2020

Top hotel, vriendelijke bediening, goeie service.
Zelfs het obstakel met het ontbreken van een creditcard werd gewoon opgelost en zelfs voor de moeite een gratis upgrade gekregen.
De junior suite (Mooi uitzicht) is er zeker een die ik nogmaals zal boeken!

Kamertip: Boek een Junior Suite, dat is zeker de moeite waard.
Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde voor zaken
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank WJMHeijnen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Filip Goorden, General Manager van Arass Hotel & Business Flats, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 januari 2020

Beste Wjmheijnen,

We zijn erg blij te lezen dat alles naar wens was en dat we u van dienst konden zijn met ons vriendelijke personeel en onze gunstige locatie. Een volgende keer verwelkomen we u met plezier opnieuw.

Met vriendelijke groet,

Filip Goorden, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken