Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“STEAKDAY AT MEAT & EAT”
Beoordeling van Meat&Eat

Meat&Eat
Geclassificeerd als nr. 10 van 52 Dessert in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 23 - US$ 46
Keukens: Belgisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Supervriendelijke bediening. Goede prijs/kwaliteit. Jammer dat de formule steakday niet de mogelijkheid biedt om individueel bakwijze van het vlees te kiezen. Voor de rest TOP

Bedank lucblancquaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gbmmanagers, Manager van Meat&Eat, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juni 2018

Beste Luc,

Bedankt voor je positieve reactie en beoordeling, daar worden wij heel erg blij van!!

Wij hopen je snel weer te mogen ontvangen in ons restaurant.

Met vriendelijke groet,
Team Meat&Eat

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (297)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

29 - 33 van 297 beoordelingen

17 mei 2018 beoordeeld

Elke keer als ik hier kom, word ik super vriendelijk & persoonlijk onthaalt! Ook het eten is hier super lekker, momenteel al de beste steak dat ik ooit gegeten heb. En dat dan ook voor een super goede prijs. Je kan toch niet sukkelen voor een steak met frieten en een volledige kropsla voor maar €14...

Echt een aanrader, zou hier elke dag kunnen eten.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank bartd923
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gbmmanagers, Manager van Meat&Eat, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 mei 2018

Beste Bart,

Bedankt voor je positieve reactie en beoordeling, daar worden wij heel erg blij van!!
En natuurlijk ben je elke dag welkom ;)

Wij hopen je snel weer te mogen ontvangen in ons restaurant.

Met vriendelijke groet,
Team Meat&Eat

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Waar te beginnen?
De service en bediening is telkens top.
De chef van de zaal is altijd vriendelijk en behulpzaam als je hem iets vraagt.
Snel maar over naar het eten? Het vlees van de dry ager is geweldig, telkens opnieuw ga ik voor de steak met friet en elke keer opnieuw is het genieten.

Een aanrader voor iedereen die zin heeft in een goei stuk vlees en een glaasje rood!

Bedank ZiggyH28
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gbmmanagers, Manager van Meat&Eat, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 mei 2018

Beste Ziggy,

Bedankt voor je positieve reactie en beoordeling, van de servive en chef tot het vlees!! Daar worden wij heel erg blij van.

Wij hopen je snel weer te mogen ontvangen in ons restaurant.

Met vriendelijke groet,
Team Meat&Eat

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Efficiënte en super vriendelijke bediening. Uitstekende prijs/kwaliteit. Gerechten zijn altijd tot op de puntjes in orde! Goed aanbod, naar mijn mening het beste steak restaurant in Antwerpen

Bedank KimV1885
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gbmmanagers, Manager van Meat&Eat, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 mei 2018

Beste Kim,

Bedankt voor je positieve reactie en beoordeling!! Daar worden wij erg blij van.

Wij hopen je snel weer te mogen ontvangen in ons restaurant.

Met vriendelijke groet,
Team Meat&Eat

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijk onthaal en bediening zoals altijd.
Lekker eten, super kwaliteit voor mooie prijs.
Irish coffee was echt niet lekker deze keer, maar is vlug goedgemaakt door de zeer vriendelijke maître.
( voordien altijd wel lekkere Irish coffee gedronken!)
Wij komen zeker terug.

Bedank CarinaW555
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Meat&Eat bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
 

In Meat&Eat geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding