4 personen bekijken dit hotel
Trip.comUS$ 148
Orbitz.comUS$ 149
TravelocityUS$ 149
Beoordeeld op 1 augustus 2022 via mobiele applicatie

Zeer gevarieerd en goed maar wilden nog koffie nemen en 1 min na sluitingstijd werd koffiemachine afgezet. Ze waren nog bezig met afruimen en er zaten nog veel mensen aan hun ontbijt. Voor 33€ op. Vond ik dit wel schandalig. Eén koffietje?!

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 13 juli 2022 via mobiele applicatie

Mooi oud maar ook wat gedateerd hotel in hartje Antwerpen. Wij waren hier voor een overnachting omdat het fijn is als je uit bent niet meer terug te hoeven rijden. Afkomstig uit Bergen op Zoom kennen we de binnenstad van Antwerpen inmiddels aardig en het is er leuk toeven.
Hezellig flaneren in de winkelstraten, mensen kijken en een leuk kroegje bezoeken.
Na een goed diner is het dan fijn terugkomen in het Hilton, prima kamer, schoon, vriendelijke staf en uitstekende bedden.
De bar is niet ongezellig dus nog even een drankje voor het slapen gaan is goed te doen.
Een meer dan royaal ontbijt in de ochtend maakt het af. Fijn verblijf, voor herhaling vatbaar.
Prijs is stevig maar prjjs/ kwaliteit voor ons nog oke !

Kamertip: Tegenover het Hilton zit een prima parkeergarage met, naar stedelijke begrippen royale parkeerplaatsen!
Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 23 juni 2022

Alles was top! Van bij de aankomst tot aan het vertrek.Parking vlakbij, vriendelijke medewerkster bij onthaal en vertrek. Het eten was van prima kwaliteit aan een zeer correcte prijs.Kortom een aanrader met uitzicht op de kathedraal.

Datum van verblijf: juni 2022
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Beoordeeld op 15 juni 2022

Bij Hilton (en daarbij horende prijzen) verwacht je meer dan dat wat je krijgt.
Oude kamers, slijtage van ouderdom, de hoofdprijs voor een kamer, uitkijk op een muur. Slechte service bij in en uit check proces (duurde eeuwig) lange rijen. Ontbijt was wel heel goed en locatie ook. Hotel viel heel erg tegen

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Beoordeeld op 13 juni 2022 via mobiele applicatie

Iets ouder hotel, maar heeft tegelijk ook veel charmes. Parking onder het hotel. Toplocatie centrum Antwerpen. Schone kamers, mag hier en daar wat opgefrist worden. Erg vriendelijke ontvangst, goed bed, ruime kamer en hele fijne hoofdkussens.
Badkamer erg kleine flesjes douchegels, mag vervangen worden door duurzamer alternatief. Wifi niet gratis, niet meer van deze tijd. Geen goedkoop hotel, maar zou er graag weer verblijven en anderen zeker naartoe sturen.

Kamertip: Parking Indigo Groenplaats. Reserveren niet nodif. Parkeerplaats is verbonden met het hotel.
Datum van verblijf: april 2022