Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.497)
Beoordelingen filteren
2.497 resultaten
Waardering van reizigers
1.074
969
306
99
49
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.074
969
306
99
49
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
108 - 113 van 2.497 beoordelingen
Beoordeeld op 26 april 2017

Als je in een Hilton slaapt heb je bepaalde verwachtingen, maar die werden maar matig ingelost. Aan de receptie werden wij correct onthaald, de kamer was degelijk maar droeg duidelijk sporen van sleet. Beschadigd meubilair, wegkwijnende voegen in de badkamer...De grote flat screen van LG was wel een pluspunt.
We vroegen of we nog konden eten in het restaurant en dat kon. De persoon die werd geacht ons te verwelkomen, de menukaarten en de wijnkaart te geven keek rond maar zag weinig en slechts na een boze blik kwam er enige reactie.
Om 14:10u aan tafel en bediend om 15:30u en dat voor twee hoofdschotels? Rondom ons niet afgeruimde tafels.
Bij het ontbijt weerom veel niet afgeruimde tafels en waarom maar één koffiemachine voor zoveel mensen? Het ontbijt was rijkelijk en de schotels werden steeds aangevuld.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Bart V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 april 2017

Vandaag 25 jaar getrouwd en besloten de dag goed in te zetten met een ontbijt in eigen stad …
Dit was een prima idee…, zeer vriendelijke bediening, ruime keuze ( van warme gerechten tot supervers brood , zalm, youghurt met granola, pancakes en echte Brusselse wafels die je zelf mag bakken, chocoladefontein,…) en dit alles van uitstekende kwaliteit…
Verse jus aan tafel ingeschonken , koffie , thee of chocolademelk, je hoefde het maar te vragen en het werd met de glimlach gebracht …
Wat het voor ons nog specialer maakte was dat de cava , die we extra bestelden , ons aangeboden werd door Hilton … van service gesproken !
Wij waren aangenaam verrast en overwegen, ook al wonen we dichtbij ,om ook eens te komen logeren…
Bedankt, jullie hebben onze dag mee mooi gemaakt !

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank DirkB546
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 april 2017

Perfect! Zeer comfortabele bedden en slaapgoed! Over het algemeen een schoon en net verblijf. Hilton is oud, bekend, gewend en ervaren! Van badkamer naar verblijf in de kamer aan de ouderwetse bureau een geweldig verblijf.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
1  Bedank 986sakira
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 april 2017 via mobiele applicatie

Ruime kamers, net hotel en vriendelijk personeel die erg bereidwillig is in het geven van informatie. Ontbijt was super! Na zakelijke meeting door toplocatie de mogelijk gehad om nog even snel de stad in te gaan.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank 188maaikev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 april 2017

Was een fijne ervaring. En vooral appreciatie voor de vriendelijkheid van de mensen aan de receptie en de klantgeoriënteerdheid om voor kleine issues snel tot een oplossing te komen. Jammer van het lawaai dat het kuispersoneel 's ochtends maakte.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank Jan L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Guest Relations Manager van Hilton Antwerp Old Town, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 april 2017
Google-vertaling

Dear Mariam,
Thanks for posting this nice review about us.
As you mentioned it, our hotel enjoys a prime location in the heart of the old town of Antwerp, next to the iconic Cathedral of our Lady and a few steps from the railway station, the shopping district, restaurants and bars. Many thanks for your mention of our classic style, in perfect adequation with our central environment. We genuinely appreciate your touching words to the staff with regard to the good quality of service and reception.
Thanks for the valuable rating and see you soon again.
Stephanie, Guest Relations Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken