Voor ons weekendje Antwerpen hebben wij via āsecrets escapeā dit onbekend hotel kunnen boeken voor 119ā¬.
Hotel ligt aan het stadspark niet zover van het station en de Meir. (10 min wandelen)
Alhoewel de mensen aan de receptie niet zeer enthousiast waren, op de grens van het onvriendelijke. Zeer zakelijk en eerder tegen hun zin. We lieten ons niet ontgoochelen en dat waren we niet van zodra we onze kamer 601 betraden. Een pas opgefriste grote kamer met een kingsize bed met heerlijke matrassen. Alle luxe was aanwezig : gratis water, gratis wifi, goede en stille airco, gratis koffie-en theefaciliteiten, mooie moderne flatscreen met vele zenders en youtube, frigo, ā¦ā¦
Badkamer, ook mooi herschildert, bevatte een goede inloopdouche, lavabo en toilet.
Het ontbijt was zeer uitgebreid en teveel om op te noemen. De roereieren waren ƩƩn van de beste die ik ooit gegeten heb. We hadden het nooit gedacht maar dit hotel heeft ons zeer aangenaam verrast.
Kwaliteit/prijs ligt hier heel goed.
Enkele verbeteringspunten misschien : motivatie receptiemensen, vast tapijt ook vernieuwen en roestige scharnieren aan de badkamerdeur.
Maar dit is muggenziften want we komen hier zeker terug bij ons volgend bezoek aan Antwerpen. Mooi opgefrist, goed gelegen en stil hotel met heel wat luxe.
Voor ons proficiat en de hoogste score.