Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 121
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 133
US$ 107
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Van der Valk Hotel Antwerpen(Antwerpen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 115
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 172
US$ 149
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 87
US$ 82
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Crowne Plaza Antwerpen(Antwerpen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 148
US$ 142
CrownePlaza.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 176
US$ 134
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Eden Antwerp(Antwerpen)
US$ 120
Expedia.com
Zie aanbieding
Holiday Inn Express Antwerp City North(Antwerpen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 181
US$ 175
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hilton Antwerp Old Town(Antwerpen)
US$ 183
US$ 148
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Beoordelingen (468)
Beoordelingen filteren
468 resultaten
Waardering van reizigers
110
225
82
37
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
110
225
82
37
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
21 - 26 van 468 beoordelingen
30 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel mooi hotel
Vriendelijk ontvangst ,proper tot in de puntjes
Wij hadden een junior suite het was een een door geweldig
Ontbijt heel goed
Hotel ligt heel centraal ,kort bij station en de winkelstraten
Wij komen terug

Verbleef: april 2017, reisde met een partner
Bedank HamontRina
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed gelegen hotel aan het station, vriendelijk ontvangst, had een junior suite, badkamer was aan renovatie toe met slecht werkende kranen, het ontbijt was beneden alles, ik denk niet dat ik er nog terug ga

Verbleef: april 2017, reisde alleen
Bedank vanparijs l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Centraal in het centrum gelegen hotel met eigen parking tegen betaling. Ik had een prima kamer op het 3e verdiep. Collega's hadden junior suite op het 4e verdiep en deze leek wat gedateerd vergeleken met mijn kamer. Misschien moest hier nog worden gerenoveerd. Prima ontbijt. Niet echt goedkoop.

Verbleef: april 2017, reisde voor zaken
Bedank CokkieR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel is goed, niet bijzonder, maar ook niet negatief. Dit in tegenstelling tot het personeel. Het begon al bij het inchecken toen zonder kennisgeving mijn paspoort werd gekopieerd. Het kopieren van staatseigendom is verboden door derden en tevens erg fraudegevoelig. Tevens is zonder kennisgeving mijn creditcard belast voor €200,- bij het inchecken. Dit staat echter niet in de boekingsvoorwaarden. Toen ik hiernaar vroeg, kreeg ik een vaag en ontwijkend antwoord.
Toen wij na inchecken naar onze kamer gingen, stonden op onze kamer twee poetskarren en een stofzuiger. Het kamermeisje had blijkbaar pauze en had haar poetsspullen op een lege kamer gedropt.

Verbleef: april 2017, reisde met een partner
Bedank Bertsje75
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 februari 2017 beoordeeld

Erg teleurstellend verblijf. We dachten een keer een chic 4-sterren hotel te boeken in Antwerpen. Het werd hotel Hyllit. We betaalden hier 150 euro per nacht en hadden via hotelspecial.nl zelfs de VIP mogelijkheid bijgeboekt.

In onze kamer 219 zat schimmel op het plafon in de badkamer, stof in de welkoms glaasjes, een hing er een vreemde muffige geur in de hotelkamer, zelfs achteraf thuis nu nog in mijn kleding te ruiken.
De bedden zijn erg zacht , lagen niet lekker en de kussens ook niet, ik heb zelfs zonder kussen geslapen. Echt geen 4 sterren kwaliteit,
De openingstijden van het zwembad zijn zeer beperkt, terwijl we daar echt voor kwamen. We hadden ons na het diner gehaast om nog te kunnen zwemmen. Het zwembad en fitness is namelijk 's avonds maar open tussen 17.00 en 21.00. Vanaf 20.30 werden we door een medewerker weg gekeken en vanaf 20.50 werd er naar de klok gewezen, of we op tijd het zwembad konden verlaten. Niet bepaald ontspannen sfeer als je op vakantie bent.
Het hotel oogt erg oudbollig, dat hoeft op zich geen probleem te zijn, maar wel als het ook muf is en ruikt.
Voor het geld dat we voor de twee nachten hebben betaald, was het echt geen 4 sterren kwaliteit. Heel jammer

  • Verbleef: februari 2017, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Denice R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken