CrownePlaza.comUS$ 118
Trip.comUS$ 118
StayForLongUS$ 126
Beoordeeld op 20 april 2022 via mobiele applicatie

Goed gelegen hotel maar veel geluid van autostrade en slecht geïsoleerde ramen - Bar slechte service - een koffie drinken zonder ontbijt? “Dat gaat niet meneer, maar hiernaast in het tankstation kan u ook koffie kopen …” dixit receptioniste …

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 28 februari 2022 via mobiele applicatie

Hotel kamer schoon. Vriendelijk en gastvrij personeel en lekker gegeten. Zeker een aanrader dankjewel John en collega’s voor goede service en gastvrijheid. Crowne Plaza hotel Antwerpen zeker een aanrader :)

Datum van verblijf: december 2021
Beoordeeld op 20 februari 2022 via mobiele applicatie

Genoten van een weekendje Antwerpen met mijn vriendinnen. Voor het hotel kun je makkelijk de bus pakken naar het centrum van Antwerpen. De kamer was netjes, wel was het super warm en kregen het niet koeler in de kamer. Het raam kun je niet open doen in de nacht, aangezien het hotel zich aan een drukke weg bevind. Als het raam dicht is, heb je helemaal geen last van geluidsoverlast.
Helaas moest je reserveren voor het zwembad, en was er geen plek voor 6 dames op ons gewenste tijd, dit door de Coronaregels.
Bij vertrek erg geschrokken van de prijs om te parkeren. Voor 1 dag 36€ vonden wij niet realistisch, voor de rest prima verblijf gehad.

Kamertip: Chek de parkeerkosten, zeker als u langer verblijft.
Datum van verblijf: februari 2022
Beoordeeld op 23 januari 2022

We hadden een kamer geboekt van 22 tot 23 Januari. Omdat we Platinum Elite member zijn hadden we een upgrade gekregen. De kamer was klein en erg gehorig. Er zat was veel stof aanwezig in de kamer. Ook zat de douch stang los. De bedden en in de kamer waren prima.

Het hotel is vrij verouderd. Liften hadden plak vloeren en overal stonk het naar rook. Ook in onze kamer hadden de vorige gasten gerookt. Wat voor mij nog een dingetje was, was het uitchecken. Er werd aan ons gevraagd of alles naar wens was. Ik gaaf daarin aan dat het niet helemaal goed was. De medewerker keek me aan en vroeg welke creditcard ik wilden gebruiken. Het geeft een signaal af dat het hem niets interesseert. En dat is erg jammer.

Ik wil niet alleen maar klagen. Ik vind de bedden wel heel goed. Ook het ontbijt was dik in orde. De dame die zaterdag avond werkte, wist wat ze aan het doen was en had goede advies geven over hoe en wat te doen in de stad.

Datum van verblijf: januari 2022
Beoordeeld op 19 december 2021 via mobiele applicatie

De verbinding is zo slecht dat de tv heel de tijd vast loopt (zie foto). Het is dus niet mogelijk om de tv te verbinden met netflix of dergelijke. De straal van de douche is zo onkrachtig dat ik mijn haar heb moeten uitspoelen aan de gootsteen omdat ik anders de shampoo er niet uit kreeg. Stopcontact in de badkamer was kapot. Geen roomservice als je het vraagt aan de balie, maar je kan wel bij andere kamers zien dat er vuile borden voor de deur staan?
Voor deze prijs had ik wel iets meer verwacht.

Datum van verblijf: december 2021