US$Ā 86
ibisUS$Ā 86
Expedia.comUS$Ā 86
StayForLongUS$Ā 90
Beoordeeld op 20 april 2023 via mobiele applicatie

Dit hotel hebben we al meermaals bezocht en het blijft ons steeds bekoren. Heel vriendelijke ontvangst. Heel nette kamer. Goed ontbijt. En heel dicht bij de Meir en het station van Antwerpen. Echt een aanrader om het centrum van Antwerpen te bezoeken.

Datum van verblijf: april 2023
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Antwerpen Centrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 april 2023

Beste,

Hartelijk dank voor deze uitstekende score.

Het doet ons veel plezier dat u van uw verblijf bij ons genoten heeft en u onze vriendelijke bediening en centrale ligging als sterke punten aanhaalt!

Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 27 februari 2023

De voorbije 5 nachten heb ik mogen overnachten in het hotel. Centraal gelegen juist achter de Meir en kortbij het Centraal Station, winkel- en uitgaansgebied, tram/bus en de ring. Vriendelijk personeel, voor 25€ kon ik vroeger inchecken en later uitchecken wat ik ook gedaan heb (en zeer fijn vond). Kleine maar toffe kamer, meer dan uitstekend voor deze prijs. Verwacht geen 5 sterren kamer maar daar heb ik ook ni voor betaald. Als de prijs meezit zou ik zeker opnieuw komen.

Datum van verblijf: februari 2023
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Antwerpen Centrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 februari 2023

Beste gast,

We waarderen het dat u de tijd nam een review te plaatsen.

Fijn om te lezen dat u tevreden was over uw verblijf, mede dankzij onze centrale ligging nabij het openbaar vervoer en de winkelstraat. Het doet ons ook plezier dat onze kamers u konden bekoren, ondanks dat de ruimte niet zo groot is.
Ten slotte vinden we het tof dat onze scherpe prijzen u zijn opgevallen. Dat is altijd een meerwaarde, denken we dan!

Met vriendelijke groeten en graag tot nog eens,

Beoordeeld op 15 juli 2022

Vanwege het altijd warme welkom, weer gekozen voor Antwerpen centrum.
Het is er altijd een soort van thuiskomen.
Deze keer weer de gezelligheid mee mogen maken van Dimi en Arnt.
Volgende keer graag weer.
Medewerkers zijn stuk voor stuk toppers.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Antwerpen Centrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2022

Beste Fred,

Hartelijk dank voor deze uitstekende score.

Het doet ons plezier dat we weer hebben kunnen bijdragen aan een geslaagd verblijf. Wat fijn dat u helemaal tevreden was met onze gunstige ligging en de vriendelijkheid van onze medewerkers.

Met warme groeten en graag tot een volgende keer,

Beoordeeld op 10 juli 2022 via mobiele applicatie

Ligging van het hotel is goed. Kamer is aan de kleine kant maar schoon en goed onderhouden met voldoende faciliteiten zoals een airco. Ontbijt is uitgebreid en gevarieerd. Voor het hotel is een parkeergarage waar je een dagticket voor €20,- kan aanschaffen.

Datum van verblijf: juli 2022
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Antwerpen Centrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juli 2022

Beste Wessel,

Bedankt voor uw beoordeling.

We lezen met plezier dat uw verblijf aan uw verwachtingen voldeed en dat u hierbij tevreden was met de netheid van uw kamer.

We kijken er naar uit u nog eens opnieuw te mogen ontvangen.

Beoordeeld op 27 april 2022

Kamer niet zo heel groot, maar wel netjes, schoon, goed verzorgd en uitstekende bedden. En goede locatie t.o.v. treinsstation. Aan het plein waar op zaterdag ook nog de markt is, dus prima en gezellig.

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Antwerpen Centrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 april 2022

Beste gast,

Hartelijk dank voor deze fijne feedback en mooie score.

Het verheugt ons dat u tevreden was over de ligging, het comfort van onze matrassen en onze schone kamers. We zullen uw complimenten delen met het team.