US$Ā 142
Expedia.comUS$Ā 141
PricelineUS$Ā 142
Agoda.comUS$Ā 141
Beoordeeld op 7 maart 2023

heel mooi verzorgd Hotel met een gezellige bar en prachtig ontbijt. Mooie kamers goede bedden en een ruime badkamer. Nadat de bar gesloten is zijn er nog automaten met een ruime keuze aan dranken en etenswaren

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeeld op 12 januari 2023 via mobiele applicatie

Vlotte incheck en alles goed uitgelegd. Extra punten voor de jongedame aan de balie. Ze was super vriendelijk en behulpzaam. Ik meldde laat op de avond na het terugkomen van de stad dat er een problem was met een luidruchtige defecte verwarming en ze vroeg meteen of ik een andere kamer wilde, meteen een gratis upgrade met uitzicht op de stad gekregen. Super behulpzaam. Als ik kon gaf ik ze opslag

Datum van verblijf: januari 2023
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 2 januari 2023

De kamer was compleet anders dan geadverteerd op de website en booking.com. Dat betekende voor ons gƩƩn bad. En gƩƩn uitzicht over de stad op het dakterras. Wat met oud en nieuw juist de reden was om deze te boeken. Ook waren de muren erg dun. Zo hoorden we alles van de buren.

Beoordeeld op 2 januari 2023

Prima locatie voor een weekendje Antwerpen en zeker met de trein perfecte ligging. Goede prijs kwaliteit verhouding, nette kamer en aardig personeel personeel. Fijn dat de koffers bij aankomst maar ook na afloop veilig in bewaring genomen worden.

Datum van verblijf: december 2022
Reception Radisson, Other van Park Inn by Radisson Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2023

Beste gast,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat u vna uw verblijf genoten heeft. WE hopen u dan ook zeker in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Receptie

Beoordeeld op 22 december 2022

Schitterende ligging aan het centraal station.
Mogelijkheid om bagage in bewaring te geven bij aankomst.
Vlotte en vriendelijke bediening aan receptie.
Mooie en verzorgde kamer. Ruime kamer ingevolge gratis upgrade.
Badkamer voorzien van alle producten.
Heel verzorgd ontbijt. Weliswaar in nabij gelegen hotel, maar de uitstekende kwaliteit van het ontbijt en het aangename restaurant, met een mooi uitzicht maken heel veel goed.
Vlot uitchecken.
Mogelijkheid om bagage achter te laten tot in de namiddag.