Novotel
Trip.com
Beoordeeld op 11 november 2022 via mobiele applicatie

Ondanks de wat mindere commentaren hebben wij er een zeer fijn verblijf opzitten. De kamer was netjes en alles was aanwezig wat je nodig had. Heel fijn dat je kan casten naar de zeer grote tv in de kamer. Een misschien wat gedateerde badkamer, maar terug zeer proper.
Op het ontbijt hebben we ook niets aan te merken. Heel wat verschillende soorten koeken en pistolets. Ook toastbrood was aanwezig. Een ruim assortiment beleg en telkens verse eitjes met spek. Alles werd ook aangevuld.
We hebben 1 avond gegeten in het hotel en dat was ook oké. Als we een klein minpuntje mogen geven dan is het dat er niet zoveel smaak in het stoofvlees zat. Maar dan is dat ook het enige minpuntje. Op de bediening is er zeker niets aan te merken.
Oke, het hotel ligt wat afgelegen, maar op 20minuutjes stappen heb je een tramhalte die je onmiddellijk naar stad Antwerpen kan brengen. Voor degene die niet te voet willen gaan, kan je daar je auto achterlaten voor 1euro per dag. Dus je kan niet sukkelen!
Dus kortom, een proper hotel met alle faciliteiten die je nodig hebt en dichtbij een tramhalte.

Kamertip: Ik vermoed dat er in de week wel ander clientèle zit, omdat je dicht bij de haven zit Maar in het weekend vooral gezinnen, koppels,.. neem ook ontbijt, was echt in orde.
Datum van verblijf: november 2022
Hotel- cmanager, Owner van Novotel Antwerpen Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2022

Beste Charlotte,
Heel erg bedankt voor uw feedback.

Fijn om te lezen dat jullie tevreden waren over jullie verblijf dankzij de netheid en de faciliteiten op de kamer. Leuk dat het ontbijt en het avondeten jullie ook heeft gesmaakt. We zullen jullie complimenten maar ook jullie opmerking over het stoofvlees zeker delen met ons keukenteam. Hopelijk was alles verder naar wens!

Vriendelijke groeten en graag tot nog eens,

Beoordeeld op 14 september 2022

Werd voor mijn verblijf van 1 week op derde etage geplaatst. Erg smerige kamers. Gehorig en stinkt er omdat er gerookt werd op de etage. Hoorde dat er veel oost europeanen zitten die dat doen. Personeel in bar behulpzaam. Maar receptie niet. Ga er nooit meer heen. Zou er zeker niet boeken.

Datum van verblijf: september 2022
Hotel- cmanager, Owner van Novotel Antwerpen Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2022

Beste Manno,
Bedankt voor uw review.

Fijn dat de gastvrijheid van onze medewerkers aan de bar een pluspunt voor u was. We vinden het erg jammer om te vernemen dat uw verblijf niet naar wens was. Onze excuses voor de ongemakken. Jammer dat u deze ongemakken niet tijdens het verblijf heeft gemeld, dan hadden we u een andere kamer kunnen aanbieden. De renovatiewerken aan de derde etage beginnen volgende week.

Vriendelijke groeten en we hopen dat u ons in de toekomst nog een kans wilt geven voor een gegarandeerd betere ervaring,

Beoordeeld op 16 augustus 2022

Hotel en kamer was zeer netjes. Zwembad alleen niet zo.. Veel zand er in. Om het zwembad was ook veel losse blikjes enzo.. Maar er is ook maar 1 prullenbak.. De hotel bar voor drinken/bier/eten ging ook pas om 15.00 open.. Wat wel absurd is als het 39 grade is.. Personeel achter de balie zegt niet eens goedemorgen.. Dit was voorheen echt beter.. Dus beetje jammer.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Hotel- cmanager, Owner van Novotel Antwerpen Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2022

Beste Denny,
We danken u voor uw feedback.

Het verheugt ons dat u over het algemeen tevreden was over uw verblijf. Fijn dat u tevreden was met de netheid van ons hotel. We noteren uw opmerking over het zwembad. Wat jammer dat u zich niet vriendelijk ontvangen voelde. We zullen dit met onze medewerkers bespreken want u begrijpt dat gastvrijheid zeer belangrijk voor ons is. We hopen dat u verder een aangenaam verblijf heeft gehad.

Vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 3 juli 2022 via mobiele applicatie

Locatie matig (oud havengebied), maar is niet het probleem.
Ontvangst goed en netjes. Gebouw is erg oud en daar begint het eigenlijk.
Kamers zijn oud, muren zijn smerig (vlekken en bullen op muur), tapijt is ranzig (vol vlekken), deurtjes van kastjes zijn afgebroken, op kastjes zaten haren en smerige strepen, badkamer heeft veel kalkplekken en hier en daar "het weer", kussens zijn oud.

De hal naar de kamer is vies. Veel beschadigingen.

Trappenhuis is oud, moet eea vervangen worden en is smerig.

Ontbijt (20eu op) is zeer summier, maar van goede kwaliteit.

Kamertip: Als je niet geeft om bovenstaande minpunten is de locatie tov het centrum van Antwerpen wel erg goed.
Datum van verblijf: juli 2022
Hotel- cmanager, Owner van Novotel Antwerpen Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juli 2022

Beste gast,
Bedankt voor uw feedback.

We vinden het zeer spijtig dat uw verblijf niet geheel naar tevredenheid was, onze excuses voor het ongemak. Graag hadden we uw opmerkingen nog tijdens uw verblijf van u gehoord, dan hadden we er al het mogelijke aan gedaan om uw comfort te verhogen. Hopelijk kon onze vriendelijke ontvangst enigszins compenseren voor het ongemak en heeft u genoten van onze mooie stad.

Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 23 oktober 2021

We hebben dit hotel gebruikt voor het doorreizen naar een andere locatie. De prijs/kwaliteit is super goed. De kamers zijn erg simpel/sober vergeleken bij andere Novotel hotels. Maar de service is prima en een hartelijk ontvangst. Parkeren is er gratis.

Datum van verblijf: oktober 2021
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Hotel- cmanager, Propriétaire van Novotel Antwerpen Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2021

Beste Michael,
Bedankt dat u de tijd genomen heeft voor een beoordeling.

We lezen met veel plezier dat jullie een prettig verblijf hadden en tevreden zijn met onze prijs-kwaliteitverhouding en gastvrije service.

We staan in de toekomst opnieuw met plezier voor jullie klaar.

Met hartelijke groeten,