Expedia.comUS$Ā 133
TripadvisorUS$Ā 133
Skyscanner.com
Vio.comUS$Ā 154
Beoordeeld op 9 januari 2022 via mobiele applicatie

Dit hotel is zeker geen 4* waard. Inkom lijkt mooi maar vanaf je de lift in stapt is alles oud en versleten. De kamer was ok, bedjes smal. Harde hobbelige matras. Geen kussen keuze en het kussen dat wij hadden veel te dik. Het raam kon niet op een spleet of op kip gezet worden, resultaat, heel de 'acht een raam dat open en toe waait. Badkamer verouderd met douche gordijn. Handzeep was op.

Datum van verblijf: januari 2022
Beoordeeld op 30 december 2021 via mobiele applicatie

Kamer is prima. Lekker groot en met een ruim zitje.
Maar zoals altijd in de december periode is het veel te druk bij het ontbijt. Aanvulling van bepaalde etenswaren duurt soms te lang. Tips! Een goed koffiezet apparaat. Die kan koffie is niet lekker. En een leukere aankleding van de tweede zaal.

Datum van verblijf: december 2021
Beoordeeld op 30 augustus 2021 via mobiele applicatie

Ontvangst is goed. Kamers zijn okay; alleen de badkamer en toilet verdienen een upgrade.
Ontbijt is goed. Jammer dat je voor de cappuccino extra moet betalen bij een ontbijtprijs van € 15,- pp.
Hygiƫne is goed.
Algehele indruk van het hotel is redelijk.
Ligging van het hotel is heel goed. Middenin het centrum.

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 10 augustus 2021

Vlak aan stadsschouwburg en op wandelafstand van centrum, parking in verbinding met hotel, heel nette kamers, zeer lekker ontbijt, dame aan het onthaal was bijzonder behulpzaam. Echt een aanrader. Spijtig dat het restaurant niet open was. Wat klassiekere aankleding van inkom en bar.

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 8 augustus 2021

Hier een nachtje geboekt om niet meer met de auto naar huis te moeten na restaurantbezoek. Gekozen voor een superior-kamer en die was wat ons betreft meer dan dik in orde! Wij lagen achteraan en totaal geen lawaaioverlast van andere gasten of omgeving. Heel ruime kamer met praktische en mooie badkamer en vooral: alles kraaknet! Het ontbijtbuffet was meer dan okƩ!

Prijs/kwaliteit is dit hotel zeker een aanrader met een uitstekende liggen in het centrum van Antwerpen. Alle bezienswaardigheden op wandelafstand!

Datum van verblijf: juli 2021