Mercure
Expedia.comUS$Ā 145
PricelineUS$Ā 145
AlgotelsUS$Ā 156
Beoordeeld op 8 januari 2020

Wij verbleven er op oudejaarsavond , vriendelijk onthaal aan de balie met nuttige uitleg om via openbaar vervoer naar het centrum te gaan , ruime kamers niets van buiten nog binnen lawaai . Uitgebreid ontbijt , jammer dat het mannelijk personeel hier blijkbaar tegen zijn zin werkt ! anders een vriendelijke mevrouw hier.

Datum van verblijf: december 2019
Hotel-cmanager, Maurits van Zwol, General Manager van Mercure Antwerp City South, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juni 2020

Beste gast,
bedankt om je positieve ervaring in ons hotel Ramada Plaza Antwerp te delen.

Wat fijn dat je zo genoten hebt van je verblijf bij ons en dat je tevreden was over het ontbijt, de rustige kamer en de vriendelijke ontvangst. Daar doen we het voor! We willen ons excuseren voor het ongemak met ons personeel. Wij zullen hen hierop aanspreken. Hopelijk was verder alles naar wens. We wensen je een prettig 2020 en hopen dat we je een volgende keer nogmaals mogen verwelkomen!

Vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 30 december 2019

Inchecken en dan de kerstmarkt bezoeken, openbaar vervoer is vlakbij, tram, bus en na een energiek dagje in het hotel neerploffen. Goede bedden, ziet er allemaal netjes uit. Ik zoek zelf altijd naar een map met info maar die moet je op de tv bekijken. Het ontbijt was lekker vers en uitgebreid, vriendelijk personeel. puntje van kritiek, de krappe parkeergarage.

Datum van verblijf: december 2019
Hotel-cmanager, Maurits van Zwol, General Manager van Mercure Antwerp City South, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2020

Beste Anita,
Bedankt voor je recensie.

Het verheugt ons dat je genoten hebt van een leuk verblijf en dat het ontbijtbuffet je heeft gesmaakt. We noteren je opmerking over de parkeergarage. Ons team bedankt je voor het compliment en staat tijdens een volgend verblijf opnieuw tot je dienst.

Prettig eindejaar,

Beoordeeld op 21 december 2019

Kwaliteit voor correcte prijs! Vriendelijke medewerkers.Kamer zeer netjes alsook de badkamer.Ruime en gemakkelijk toegankelijke garage beschikbaar.Goede bereikbaarheid aagezien gelegen vlakbij de ring.

Beste Luc,
Hartelijk bedankt voor je fijne review.

We zijn verheugd dat je zo opgelaten bent over je verblijf bij ons. Je complimenten doet ons glunderen en we hopen je in de toekomst even goed te kunnen verwennen!

Prettige feestdagen,

Beoordeeld op 18 oktober 2019

Erg mooi hotel maar ivm een zakelijke beurs was de prijs buiten proportioneel hoog. Voor ongeveer 180 euro per nacht had ik een iets hoger service niveau verwacht. Koffie / fles water werd niet dagelijks bijgevuld en er werden geen meeneem shampoo/lotion aangeboden. Gemiste kans maar over het algemeen erg tevreden.

Datum van verblijf: oktober 2019
Hotel-cmanager, Maurits van Zwol, General Manager van Mercure Antwerp City South, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2019

Beste Loek V

Heel erg bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer dat de prijs-kwaliteitverhouding niet naar wens was, maar we willen u graag meedelen dat we toch wel een gunstige prijs aanbieden in vergelijking met andere hotels in Antwerpen. Uw overige opmerkingen werden genoteerd zodat we onze service verder kunnen verbeteren! Hopelijk zien we u nog eens terug!

Met vriendelijke groeten

Beoordeeld op 15 oktober 2019

Zeer gastvrij ontvangst, wij konden na een telefoontje gewoon eerder op de kamer zodat mijn vrouw kon rusten, daarna heeft men het grote bed alsnog gesplitst opgemaakt.
Diner en ontbijt waren uitstekend en werden vlot geserveerd, de frontdesk was zeer vriendelijk en behulpzaam bij alles.

Kamertip: Enige kleine min punt was het feit dat er geen raam open kon voor frisse lucht.
Datum van verblijf: oktober 2019
Hotel-cmanager, Maurits van Zwol, General Manager van Mercure Antwerp City South, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2019

Beste gast,
Heel erg bedankt voor je mooie feedback!

Het is een waar genoegen om jouw review in ontvangst te mogen nemen. Hartelijk dank voor zoveel lof. Ons team staat een volgende keer weer met plezier voor je klaar!