Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super vleesrestaurant”
Beoordeling van Morso

Morso
Geclassificeerd als nr. 6 van 1.590 Restaurants in Antwerpen
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 26
Gegevens restaurant
29 september 2020 beoordeeld

Direct bij het binnenkomen voel je de sfeer van tig jaren terug in Amerika, zowel qua inrichting als qua kledij van het personeel. De bediening is top - heel vriendelijk en hulpvaardig. Het eten is fantastisch, we eten hier de lekkerste vleesbrochette ooit! De prijzen zijn zeer democratisch, zeker voor deze kwaliteit. Een echte aanrader!

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank DirkDeRoover
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (282)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 282 beoordelingen

29 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel gezellige brasserie/restaurant. Fijne en correcte bediening. Goede kaart. Het eten was heel goed. Fijn gepresenteerd. De dishes to share zijn heel lekker en leuk.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank dinad133
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2020 beoordeeld

Lekker eten, wordt speciaal opgediend in mooie borden. Lekkere wijnen. Lekker vleesrestaurant. We namen ook een dessert dit was ook prima verzorgt. Mooi interieur, gezellig en heel vriendelijk personeel.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Peggy119
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2020 beoordeeld

De service was erg vriendelijk.
Het eten van goede kwaliteit, een van de betere vleesrestaurants in Antwerpen.
Perfect gebakken steak met lekkere saus en lekkere frietjes.
Ook prijs-kwaliteit zeker goed. Hier komen we zeker nog eens terug!
Sfeerfol restaurant met perfecte ligging in historische centrum.
Aanrader in Antwerpen.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank sebastiaandeclerck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2020 beoordeeld

Mijn vriendin en ik zochten iets om te eten en kwamen toevallig aan het einde van de suikerrui dit geweldig restaurant tegen. We bestelde 1x garnaalkroketten en 1x de buikspek, deze waren top!
Als hoofdgerecht namen we de cote a los, met een toffe presentatie bij. De bediening was super vriendelijk en de kok zag er ook een gezellige kerel uit.

Wat je nog al we ni tegenkomt als inwoners van Antwerpen, zeker de moeite waard.
We komen nog eens terug!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Alexderloche
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Morso bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
 

In Morso geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.