Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
NH CollectionUS$ 132
Booking.comUS$ 132
Hotels.comUS$ 132
PricelineUS$ 132
eDreamsUS$ 132
TravelocityUS$ 132
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (286)
Beoordelingen filteren
287 resultaten
Waardering van reizigers
220
45
8
8
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
220
45
8
8
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 287 beoordelingen
Beoordeeld op 25 november 2021

Ja, je betaald wat, maar daar krijg je ook zeer veel voor terug. De locatie is echt fantstich; naast het centraal station, vlakbij de winkelstraat en de zoo. Fijne parkeergarage onder het hotel, goede bedden, erg nette kamer. Ontbijtbuffet is uitgebreid en erg goed. Zeer vriendelijk personeel. Mocht ik weer in Antwerpen verblijven heeft dit zeker een voorkeur.

Kamertip: De kamers aan de voorzijde kijken uit op het centraal station. Daar zou je last van treingeluid kunnen hebben.
Datum van verblijf: november 2021
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank rowdy_nl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 november 2021 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel voor een weekendje weg! Mooi ingericht; fijne kamers, goede bedden en een goede douche! Ontbijt echt geweldig! Javier heeft het daar goed onder controle! Bar in de lobby is super leuk voor een kop koffie of een lekkere cocktail. Dit hoteks is een echte aanrader!

Kamertip: Parkeergarage onder hotel, noet goedkoop maar ideaal
Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 542keesv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 november 2021 via mobiele applicatie

Mooi hotel, gunstige ligging, ontbijt was prima! Alleen erg druk, dus de 2e ochtend hebben we het ontbijt op de kamer laten brengen! Top service!
Enige nadeel was dat de temperatuur op de kamer niet in te stellen was, hierdoor slecht geslapen dus dat was jammer.

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Curiosity28735479172
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 november 2021

Wij hebben het hotel geboekt voor 1 overnachting. Jammer, dat iemand zo'n streek kan leveren om een wekker en radio in te programmeren, zodat het midden in de nacht afgaat. Wij moesten steeds het bed uit. Bij de 2e keer realiseerden wij dat het ingeprogrammeerd was. Helaas konden wij geen stekker vinden om het in zijn geheel uit te zetten. Het bleef doorgaan!

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank Voyage287396
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 november 2021

prima gelegen aan het station, centraal voor bereikbaarheid winkels en de zaal De Roma. Stille kamers , prima service en goede vriendelijke ontvangst. In de gezellige bar kan je tot laat nog iets drinken.

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank RosaneD307
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken