Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 208
Volledig restitueerbaar voor 05-10-23
Hotels.com
US$ 208
Volledig restitueerbaar voor 05-10-23
Geen aanbetaling vereist
Word beloond met One Key
ZenHotels.com
US$ 180
Expedia.comUS$ 207
PricelineUS$ 208
Vio.comUS$ 208
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (242)
Beoordelingen filteren
242 resultaten
Waardering van reizigers
156
48
24
9
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
156
48
24
9
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 242 beoordelingen
Beoordeeld op 20 januari 2023 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel op loop afstand van hartje centrum. Winkels en restaurantjes in de buurt. Echt n centrale plek in Antwerpen. Attent bij aankomst een welkomsdrankje! Kamers zijn niet groot maar fijne bedden en ruime badkamer. Ramen kunnen niet open en daardoor wel wat warm op de kamer. Ontbijt was smaakvol, je kan n eitje any style bestellen. Ook tegen betaling n parkeergarage.

Datum van verblijf: januari 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank sannekes2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Team FRANQ, Gastenservice/Front Office van Hotel FRANQ, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2023

Beste Sanne,

In naam van team FRANQ bedank ik u graag voor de tijd die u heeft genomen om deze prettige review achter te laten.
Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van onze service en uw verblijf te FRANQ.

We kijken er naar uit u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuw verblijf te Antwerpen.

Met vriendelijke groeten,

Nette Leus
Assistant Front Office Supervisor
FRANQ

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2022 via mobiele applicatie

Hotel Franq is goed gelegen.
De kamer was goed, met een heerlijk bed, maar niet bijzonder groot en ook niet bijzonder ingericht. Alles is er, maar niets méér; niets verast je. De lobby schept verwachtingen maar die worden voor mij niet waargemaakt. De kamer was ook gehorig; ik ben 3x gewekt…
Het onbijt was heerlijk. Echter te weinig tafels voor de hoeveelheid gasten. We ‘ mochten ‘ dan aan een lage tafel plaatsnemen, maar dat voelt niet fijn voor een ontbijt. Waarom deze lage tafels niet vervangen voor normale maat?
Ik vond al met al de kamerprijs te hoog. Een top restaurant met redelijk tot goede kamers rechtvaardigt niet een top prijs voor de kamer.
Verder een tip: de garage is theoretisch fijn, maar is in de praktijk niet veilig om in te parkeren. De geparkeerde auto’s zijn te groot, of de plekken te klein. Wij waren blij dat we zonder schade nog uit konden rijden want eenmaal ingereden is er geen manouvreer ruimte meer met overal palen, muren en auto’s. De lobby medewerker hoorde het vaker, maar hij reageerde niet invoelend.
Lang verhaal kort: Goed verblijf maar niet top.

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank KaatjeKath
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Team Relais en Chateaux FranQ, Gastenservice/Front Office van Hotel FRANQ, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juni 2022

Beste KaatjeKath,

Eerst en vooral willen we u hartelijk bedanken voor uw verblijf in Relais & Châteaux FranQ. Graag willen we ook de tijd nemen om u te bedanken om uw ervaring neer te schrijven. Het is voor ons prioriteit om te weten wat onze gasten vonden van hun verblijf, zodat wij op de hoogte zijn wat ze goed vonden, maar ook wat er eventueel anders zou kunnen. We vinden het jammer dat uw verwachtingen niet helemaal in vervulling zijn kunnen gaan. Graag willen we ons ook excuseren dat u last heeft gehad van lawaai. Weet dat wij een 24/7 receptie hebben, die u altijd van dienst is met al uw vragen. Wel fijn te lezen dat u heeft kunnen genieten van ons top restaurant met de geweldige gerechten van onze Chef Tim Meuleneire. weet dat uw review zeer serieus wordt genomen en dat dit besproken wordt door het management. Wij streven telkens naar perfectie. We hopen dat we u dit kunnen laten zien tijdens een volgend verblijf.

Met vriendelijke groet,
Glenn Geskens
Front Office Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 mei 2022

Prima walking diner en ontbijt, vriendelijk personeel, comfortabele kamers, mooi gelegen in het centrum van Antwerpen. Leuke binnenplaats, eigen parkeergarage, op aanvraag prima projectie mogelijkheden te realiseren.

Datum van verblijf: mei 2022
    • Service
Bedank HORSERIDER84
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Team Relais en Chateaux FranQ, Gastenservice/Front Office van Hotel FRANQ, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juni 2022

Beste HORSERIDER84,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Relais & Châteaux FranQ. Het doet ons een enorm plezier te lezen dat uw verblijf bij ons van zeer hoge kwaliteit was. Wij proberen al onze gasten te voorzien van een uniek verblijf die niet snel zal vergeten worden. Daarom is het fijn te lezen dat u uw verblijf over de hele lijn als zeer goed heeft mogen ervaren. Het was ons een waar genoegen u te hebben mogen ontvangen in onze accommodatie en hopen u zeker en vast nogmaals te mogen ontvangen.

Met vriendelelijke groet,
Glenn Geskens
Front Office Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 mei 2022

Het was onverwacht een dergelijk mooi hotel aan te treffen midden in Antwerpen. De ontvangst in de schitterende hal waar ik pas later van begreep dat het de hal van een bank was geweest. Architectonisch en aangekleed in goede smaak overgaande naar de zij zaal met daarachter de open keuken.
De slaapkamer was smaakvol ingericht met een uitstekende badkamer en suite met alle voorzieningen.

Datum van verblijf: mei 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 351michag
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Team Relais en Chateaux FranQ, Gastenservice/Front Office van Hotel FRANQ, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juni 2022

Beste 351michag,

Hierbij wensen we u graag te bedanken voor uw verblijf in Relais & Châteaux FranQ. Graag bedanken we u ook voor uw review van onze service en accommodatie. Het geeft ons een warm gevoel te lezen dat u over de hele lijn heeft kunnen genieten van hotel FranQ. Wat fijn dat de architectuur samen met de geschiedenis van het gebouw u heeft kunnen bekoren. het was voor ons een enorme eer u te hebben mogen ontvangen in onze accommodatie en hopen u nogmaals te mogen ontvangen in de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Glenn Geskens
Front Office Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 mei 2022

Ik was voor het eerst in dit gerenoveerde hotel in het centrum van de stad Antwerpen.. Dit hotel straalt een vriendelijke, rustgevende sfeer uit met luxe en toch iets huiselijks. De ontvangst en behulpzaamheid was allervriendelijkst en plezierig.
Het eten in het restaurant was suberb. Ook daar was de bediening onopvallend en heel attent. Kamers zijn luxe en van alle moderne gemakken voorzien. Uitstekende bedden. Een hotel om zeker terug te gaan. Ik kan het dus van harte aanbevelen.

Datum van verblijf: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank suzys921
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Team Relais en Chateaux FranQ, Gastenservice/Front Office van Hotel FRANQ, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juni 2022

Beste suzys921,

We willen u hierbij graag bedanken voor uw verblijf in Relais & Châteaux FranQ. Uw feedback is zeer belangrijk voor ons. Daarom appreciëren wij het ook enorm dat u uw feedback heeft doorgestuurd. Het is prachtig om te lezen dat u over uw gehele verblijf heeft kunnen genieten van onze geweldige accommodatie met de daarbij horende service. Wat fijn dat u ook heeft kunnen genieten van ons geweldig restaurant met de prachtige gerechten die Chef Tim Meuleneire voor u heeft klaargemaakt. Het was ons een waar genoegen u te hebben mogen ontvangen in hotel FranQ en hopen u zeker en vast in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet,
Glenn Geskens
Front Office Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken