Hotel Franq is goed gelegen.
De kamer was goed, met een heerlijk bed, maar niet bijzonder groot en ook niet bijzonder ingericht. Alles is er, maar niets mƩƩr; niets verast je. De lobby schept verwachtingen maar die worden voor mij niet waargemaakt. De kamer was ook gehorig; ik ben 3x gewektā¦
Het onbijt was heerlijk. Echter te weinig tafels voor de hoeveelheid gasten. We ā mochten ā dan aan een lage tafel plaatsnemen, maar dat voelt niet fijn voor een ontbijt. Waarom deze lage tafels niet vervangen voor normale maat?
Ik vond al met al de kamerprijs te hoog. Een top restaurant met redelijk tot goede kamers rechtvaardigt niet een top prijs voor de kamer.
Verder een tip: de garage is theoretisch fijn, maar is in de praktijk niet veilig om in te parkeren. De geparkeerde autoās zijn te groot, of de plekken te klein. Wij waren blij dat we zonder schade nog uit konden rijden want eenmaal ingereden is er geen manouvreer ruimte meer met overal palen, muren en autoās. De lobby medewerker hoorde het vaker, maar hij reageerde niet invoelend.
Lang verhaal kort: Goed verblijf maar niet top.