Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (63)
Beoordelingen filteren
63 resultaten
Waardering van reizigers
59
4
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
59
4
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 63 beoordelingen
Beoordeeld op 1 juli 2020

Onze kamer was een pareltje: ruim, comfortabele en prachtig ingericht. Er zit echt een ziel in deze B&B en dat voel je aan àlles. En dan de ligging: in het kloppende hart van Antwerpen, alles is vlakbij. Warm aanbevolen.

Datum van verblijf: juni 2020
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank FreDevos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
karin n, Eigenaar van Aplace Antwerp city flats & suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juli 2020

Bedankt Frederic voor je mooie beoordeling. En fijn dat jullie de ziel voelden! Tot een volgende keer misschien.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 maart 2020

zeer genoten van de flat op een mooi rustig plein in Antwerpen.
Eigen stijl van inrichten, zeer smaakvol en vol attenties die je een warm welkom geven.
Tips voor restaurants in de omgeving komen zeer van pas.

Kamertip: douche gordijn
Datum van verblijf: maart 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Loes v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
karin n, Eigenaar van Aplace Antwerp city flats & suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2020

Dankjewel voor je beoordeling Loes - en hoop jullie snel nog eens terug te zien - in Antwerpen of in Amsterdam!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 februari 2020

Dit is een fantastische plek die met veel smaak en aandacht is vormgegeven. Aan alle details is aandacht besteed en het is daarom een hele comfortabele plek om te verblijven. Ook de ligging is top. Wij komen zeker terug!

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank evelijn2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
karin n, Eigenaar van Aplace Antwerp city flats & suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 februari 2020

Dag Evelijn, bedankt voor je complimenten en leuk dat je de details opmerkt :)
tot een volgende keer! Karin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 februari 2020

wij hadden de square view suite met uitzicht op de vrijdagmarkt. Leuk ingerichte kamer jr 60/70 stijl.
locatie was top en straatje eromheen met leuke winkels en cafes.
De ontvangst was goed geregeld en met een prettig contact met Karin. Ze was erg behulpzaam met tips.
Een aanrader!

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank suzanne m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
karin n, Eigenaar van Aplace Antwerp city flats & suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2020

Bedankt voor je mooie woorden Suzanne - blij dat jullie het fijn vonden - next time we meet :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 januari 2020

Aplace is fantastisch stijlvol ingericht. Je voelt je er echt thuis. Heerlijke bedden en Karin is de beste gastvrouw. De vrijdagsmarkt Is een rustig gezellig marktje precies op de juiste plek in antwerpen. Nooit meer elders slapen en apen!

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Victor v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
karin n, Eigenaar van Aplace Antwerp city flats & suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2020

Wow Victor - what a commitment - Dankjewel en tot de volgende dan!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken