Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“BOBO”
Beoordeling van Brasserie Ock

Brasserie Ock
Geclassificeerd als nr. 1.188 van 1.678 Restaurants in Den Haag
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Behoorlijk Ondermaats Brasserie Ock!

Extra punt voor de locatie. Eten redelijk. Bediening slecht. Ongeïnteresseerd, niet groeten, maar langs je heen lopen. Lang wachten tot je kan bestellen, terwijl het totaal niet druk is. Meerdere keren moeten vragen om brood en drinken. Uiteindelijk maar snel afgerekend, want 2e rondje drankjes duurde 25 min. Slecht. Gemiste kans!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Harold1974
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (38)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 38 beoordelingen

6 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zo rond lunch buiten in de zon een heerlijk kopje zelfgemaakte tomatensoep, genieten! Prachtige omgeving in het bos en vriendelijk personeel! Aanrader om ook de hond mee te nemen, relaxen!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Bateendje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2019 beoordeeld

OCK is een geweldige locatie, wat ziet het er leuk uit. Gisteren hadden we hier een familieluch met 16 personen en er ging veel mis. Dan merk je dat naast een leuke plek wat aandacht en service minsten zo belangrijk zijn voor je ervaring. Er was geen ontvangst, zelf gaan vragen of we een drankje konden bestellen, drankjes werden vergeten, helft van de groep kreeg een taartje andere helft vergeten. Alle organisatie ontbrak. Vanuit OCK werd beaamd dat een chaos was maar dat het even niet anders was.......dat was het. Ik zou zeggen OCK kom op!

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank wiles2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2019 beoordeeld

Mooi gelegen restaurant met terras, grenzend aan mooie tuin. Ook mooi licht gebouw. Goede bediening.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank simon49791
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig weer en een heerlijke lunch salade. Biertje er bij wat wil je nog neer. Honden zijn welkom, kinderen ook. Vriendelijk personeel, lekker ongedwongen. Super plekje midden in prachtig bos Ockenburgh! Top!!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Bateendje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BrasserieOCK, Eigenaar van Brasserie Ock, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2019

Wat fijn om te horen, dank en graag tot ziens.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie Ock bekeken, bekeken ook

Den Haag, Zuid-Holland
 
Den Haag, Zuid-Holland
Scheveningen, Den Haag
 

In Brasserie Ock geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding