Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (214)
Beoordelingen filteren
214 resultaten
Waardering van reizigers
200
10
4
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
200
10
4
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 214 beoordelingen
Beoordeeld op 4 maart 2018 via mobiele applicatie

Als je op zoek bent naar een hotel in Den Haag zonder dat je het idee hebt in een hotel te slapen dan is Residenz perfect. Luxe kamer, zeer gastvrije eigenaars, mooie buurt en super ontbijt. Perfecte plek om Den Haag te verkennen. Net buiten uit centrum en prima bus en tram verbindingen.

Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
Bedank DaRule
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 november 2017 via mobiele applicatie

Ruime sfeervolle kamer met balkon en open haard én een uitzicht op een mooi plein. Je kunt in deze prettige buurt makkelijk parkeren.

Frank en Petra zijn erg gastvrij en dit uit zich onder andere in een heerlijk vers ontbijt.
Je voelt je hier echt welkom!

Dat is ook de reden dat wij hier vaker teruggekomen zijn. Dit adres is echt een aanrader!

Verbleef: november 2017, reisde met een partner
Bedank quicklyCharly
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juli 2017

Mooie kamer, schone kamer, ruime kamer. Van alle gemakken voorzien. Voor de baby was een bedje en een stoeltje geregeld. Allemaal prima. Erg fijne douche, hoge plafonds, mooie houten vloer. Fijne bank en zitstoelen. Echt een aanrader!

  • Verbleef: juni 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank EefP7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juni 2017

Voor een nacht op een mooie plek in Den Haag B&B gereserveerd: wat een juweeltje, prachtig ingericht in een oud herenhuis. Je voelt je echt een gast/vriend van de gastheer/eigenaar omdat hij zelf met zijn familie er woont en eet. De inrichting is zeer smaakvol waarbij de immense kroonluchters prachtige eye catchers zijn.
Wij hadden de achter kamer(s): leef kamer slaapkamer en badkamer. Wat een rust en slapen echt in het pikkedonker met elektrisch verstelbare bedden. Ontbijt was heerlijk en vers van de pers zeg maar

Kamertip: rustig en nog geen 5 minuten per auto van de boulevard van scheveningen
  • Verbleef: juni 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jamesAmsterdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2017

Zeer mooie, ruime suite in een prachtig gebouw. Rustig gelegen. Zowel strand als stad zijn gemakkelijk te voet of per tram bereikbaar. Zeer vriendelijke gastheer en -vrouw.
Den Haag heeft zeer veel te bieden: interessante musea, vele goede eetgelegenheden, originele winkels, gezellige straatjes en buurten. Zeker een citytrip waardig!

Kamertip: Alle kamers zeer ruim en rustig. Niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers of minder mobiele personen
  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Cindy D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken