Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
NH Atlantic Den Haag(Den Haag)
US$ 127
NH Hotels
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 194
US$ 180
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Aan het strand
US$ 156
US$ 149
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
The Hague Marriott Hotel(Den Haag)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 119
US$ 112
Marriott Hotels
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 80
US$ 69
Booking.com
Zie aanbieding
US$ 101
US$ 93
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Aan het strand
Carlton Beach(Scheveningen)
US$ 168
US$ 157
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hotel Mimosa(Scheveningen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 115
US$ 86
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Mercure Hotel Den Haag Central(Den Haag)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 110
US$ 103
HotelsClick
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (1.447)
Beoordelingen filteren
1.447 resultaten
Waardering van reizigers
603
646
146
31
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
603
646
146
31
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
25 - 30 van 1.447 beoordelingen
27 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel, warme ontvangst, nette kamers en een heerlijk ontbijtbuffet. Tramstation naast de deur, dus met een paar minuutjes ben je in hartje Den Haag.
Dit hotel zou ik zeker aanbevelen.
Wij hadden het geboekt via spoordeelwinkel, een heel mooie en betaalbare deal om deze veelzijdige stad te ontdekken.

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Nienke P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NHDenHaag N, General Manager van NH Den Haag, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 mei 2018

Beste Nienke,

heel hartelijk dank voor je leuke review en fijn te vernemen dat jullie een fijn verblijf hadden.

Graag tot een volgende keer!

Hartelijke groet,
Bouke van der Woude

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Van vrijdag op zaterdag nacht in het NH geslapen. Erg gastvrij ontvangen door het personeel en we kregen een mooie kamer toegewezen met prachtig uitzicht over de stad. Het hotel is vlakbij het strand van Scheveningen en 1 halte met het openbaar vervoer naar het centrum van Den Haag. En niet te vergeten.. Het heerlijke ontbijt! We komen zeker nog een keer terug!

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
1  Bedank maaikeverhoog
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NHDenHaag N, General Manager van NH Den Haag, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2018

Beste Maaike,

hartelijk dank voor je leuke review! Fijn om te lezen dat je een leuke tijd bij ons had in NH Den Haag! Uiteraard graag welkom bij een volgend verblijf!

Hartelijke groet,
Bouke van der Woude

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2018 beoordeeld

Heerlijk zeer uitgebreid ontbijt, voor ieder wat wils. Vriendelijk personeel, mooie kamer, schoonmaak kon wel iets beter. Heel goed bereikbaar met openbaar vervoer. Wij komen zeker nog een keer terug!

  • Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank yvonnev143
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NHDenHaag N, General Manager van NH Den Haag, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2018

Beste Yvonne,

hartelijk dank voor je review! Fijn dat je verblijf goed was. En erg leuk als we je weer mogen begroeten in de toekomst!

Hartelijke groet,
Bouke van der Woude

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2018 beoordeeld

Mooi hotel op korte afstand van het centrum. Dichtbij autoweg, makkelijk te vinden. Grote kamer met goede bedden en mooie doucheruimte. Ontbijt € 19,90 pp aan de hele dure kant. Niet gedaan.
Gaan vast en zeker vaker naar dit hotel.

  • Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
1  Bedank Jannie M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NHDenHaag N, General Manager van NH Den Haag, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 mei 2018

Beste Jannie,

heel hartelijk dank voor je review. Fijn dat we je mochten ontvangen en graag tot een volgende keer!

Hartelijke groet,
Bouke van der Woude

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2018 beoordeeld

Voor de eerste keer in een nh hotel,super bevallen?Super vriendelijk personeel,leggen alles uit,nemen de tijd.kunt een dagkaart kopen voor tram super.Dan hebben we het nog niet over het ontbijt super uitgebreid en goed aangevuld.Bedden prima.Lampen moeten even beter nagekeken worden of ze het doen en schoon zijn.
Maar zeer goed bevallen,komen.graag nog een keer terug.

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank Nora K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NHDenHaag N, General Manager van NH Den Haag, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 mei 2018

Beste Nora,

hartelijk dank voor je review en fijn te lezen dat je eerste keer NH goed is bevallen! Graag zien we je inderdaad weer terugkeren in het Haagse!

Hartelijke groet,
Bouke van der Woude

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken