Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima”
Beoordeling van Passage

Passage
Geclassificeerd als nr. 20 van 148 dingen om te doen in Den Haag
Certificaat van uitmuntendheid
Attractiegegevens
4 februari 2017 beoordeeld

Leuke ingerichte shopplaats. Het is zoeken doorheen Nederland, zoals deze kom je er niet vaak tegen. Bij momenten wel druk.

Tal van winkels en eetgelegenheden

Datum van activiteit: september 2016
Bedank TheRollingBear
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (259)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

26 - 30 van 259 beoordelingen

7 januari 2017 beoordeeld

een grote maar gezellige overdekte winkelstraat met kleinere winkeltjes en af en toe een cafeetje of restaurantje. Met de Kerstdagen aangenaam vertoeven.

Datum van activiteit: januari 2017
Bedank Fams8800
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Normaliter moet je altijd al wel even door de Passage lopen maar nu tegen de kerst is hij ook nog eens volledig versierd. Een grote kerstboom in het hart maakt de kerstsfeer helmaal compleet.

Datum van activiteit: december 2016
Bedank Pvanderlinden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 december 2016 beoordeeld

Als Hagenees ben ik ondertussen wel gewend aan de Passage. Het was laatst dat mijn vriendin mij erop wees hoe mooi het eigenlijk is. De winkels in de Passage zijn niet mijn favoriete (behalve Popocatepetl, Mijn favoriete Mexiaan) maar het bouwwerk is al mooi genoeg van zich zelf. Zeker de moeite waard om even te bekijken als je in Den Haag bent.

Datum van activiteit: november 2016
Bedank RowanvRooijen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
6 december 2016 beoordeeld

Prachtige passage, gezellig heerlijk om te winkelen 2 maal per jaar komen wij uit IJmuiden om hier een weekend ons te vermaken, leuke winkels en heel gezellig een van de mooiste passages. Winkelstraten heel kerst zweervol ingericht met lichtjes vooral in de avond.

Datum van activiteit: december 2016
Bedank Ron v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Passage bekeken, bekeken ook

 
Den Haag, Zuid-Holland
Den Haag, Zuid-Holland
 

In Passage geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding