Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Slecht eten en slechte service”

La Galleria boulevard Scheveningen
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 320 van 1.534 Restaurants in Den Haag
Prijsklasse: US$ 24 - US$ 36
Keukens: Italiaans
Dineropties: Lunch, Diner
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch, Diner
22 september 2020 beoordeeld

Wij zochten een goed pizza restaurant in Scheveningen . La galleria kwam als eerste op de lijst. We kwamen aan en mochten een plekje uitzoeken en bestelde wat te drinken. Water en fanta, de gastheer kwam aan met water en pepsi. oké kan gebeuren. dus we bestelde ons diner; pasta penne pollo pesto en een pizza margaritha. Toen dezelfde gastheer het had opgenomen werd het even later gebracht; pasta penne pollo pesto & een pizza pollo?! Weer een verkeerde bestelling, waarop zijn antwoord was “ ja ik vergeet het soms”. Dus weer wachten op de nieuwe pizza. De pasta was smaakloos en ook de pizza die later kwam had geen smaak. Van een Italiaanse pizza verwacht je toch een lekker gekruide tomatensaus? Maar dat was helaas niet zo, geen smaak en het proefde als pure tomatensaus zonder enkele kruiden. Verder was de bediening dus niet goed. Deze oudere gastheer leek er totaal geen zin in te hebben. 1 keer nooit meer.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank 710slsb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (214)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 214 beoordelingen

13 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Nog nooit zo slecht gegeten en gedronken. Zonde van het geld. Het eten was een grote zoutbak en de wijn leek wel azijn. Mijn advies! Snel doorlopen!!!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank K5605UEmichelleb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij een jaarlijks bezoek aan Scheveningen hier al diverse malen gegeten. Dit jaar was de indruk minder dan in het verleden. De pizza was nat/vettig. In het verleden was dit beter. Dag erna gegeten op de locatie galleria kurhausplein. Hier was de pizza een stuk beter.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank JeroenM1986
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2020 beoordeeld

We hebben hier met ons tweeën gegeten en het was geen succes.

Personeel was onvriendelijk en kon slecht Nederlands. We hebben maar 1 drankje gehad omdat het personeel niet langs kwam lopen om te vragen voor een nieuw drankje.

We bestelde een familie pizza met een salade als bij gerecht. Ik vroeg aan de medewerker wat er allemaal in de salade zit en dat kon hij ons niet eens uitleggen en hij werd een beetje geïrriteerd.

Helaas kwam de salade al heel snel op tafel en hadden we bijna een uur moeten wachten op ons hoofdgerecht.

Dit restaurant is zeker geen aanrader.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank tobyvdlaan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier hebben wij heerlijk en smaakvol gegeten,was voldoende, vriendelijk personeel mooie locatie,goede menukaart

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank mugje58
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Galleria boulevard Scheveningen bekeken, bekeken ook

 
Den Haag, Zuid-Holland
Scheveningen, Den Haag
 

In La Galleria boulevard Scheveningen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.