Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Willem G
Zwolle, Nederland

Aangenaam verblijf

Beoordeling van Moxy The Hague
4,0 van 5 bollen2 mrt 2024 beoordeeld
Gastvrije omgeving. Men doet echt niet moeilijk.
Het bed is prima, maar met een paar opmerkingen:
Het leek opgemaakt te zijn als een matrozenbed, dus voordat je erin past is er nog wat te doen.
Prima matras, maar deze ligt los op het onderstel. Als je een beetje woelend slaapt kan deze verschuiven en uiteindelijk van het onderstel af glijden.
Beide punten bij de receptie vermeld, maar ik verwacht er niet veel van, want hier zal men ook niet moeilijk over doen.
Al met al toch een acht voor dit verblijf en ondanks de opm. over het bed een herhaalbezoek waard.
Datum van verblijf: februari 2024
Reistype: Bezocht met een partner
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 171
  • Hotels.com
0.7 km van Moxy The Hague
Gratis wifi
Zwembad
€ 113
€ 95
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.5 km van Moxy The Hague
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 128
  • Booking.com
4.8 km van Moxy The Hague
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Marriott Hotels
    € 113
  • Hotels.com
  • Booking.com
2.8 km van Moxy The Hague
Restaurant
Roomservice
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    € 148
  • Wyndham
4.5 km van Moxy The Hague
Gratis wifi
Aan het strand
Lobby at Bilderberg Europa Hotel The Hague
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Lol.travel
    € 120
  • Booking.com
4.6 km van Moxy The Hague
Gratis wifi
Aan het strand
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 144
  • Grand Hotel Amrath
    € 159
4.6 km van Moxy The Hague
Gratis wifi
Aan het strand
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 116
  • Hotels.com
4.6 km van Moxy The Hague
Gratis wifi
Zwembad
Receptie
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 85
  • Hotels.com
4.4 km van Moxy The Hague
Gratis wifi
Bar/lounge
easyHotel Scheveningen - Superior double
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 91
  • Hotels.com
4.5 km van Moxy The Hague
Gratis wifi
Aan het strand
Meer hotels in Den Haag bekijken
Beoordelingen (54)
Beoordelingen filteren
54 resultaten
Waardering van reizigers
29
17
2
3
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
29
17
2
3
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 54 beoordelingen
Beoordeeld op 3 november 2023

Dicht bij het station van Den Haag, op wandelafstand van het centrum. Kamer ruim en luchtig. Geen kleerkastje, wel een rek waar je je spullen op kan hangen of leggen, hoewel: enkele kapstokken meer zou geen overbodige luxe zijn. Geen koelkast aanwezig op kamer. Bed en matras OK. Voldoende stopcontacten voor opladen multimedia. Badkamer modern en netjes. Verduistering en geluidsisolatie heel goed. Wifi voldoende sterk. Receptie meertalig, Engels is blijkbaar de voertaal. In- en uitchecken gaat vlot. Ontbijt voldoende, niet speciaal.

Kamertip: Vanuit de hogere kamers heb je een prachtig zicht op de stad.
Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Coyote1307
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 september 2023

Je moet €30,- borg per nacht betalen die je bij het uit checken terug zou krijgen. 2 weken later heb ik het geld nog niet terug en na 4x contact opnemen zeggen ze dat ik het maar moet regelen met mijn bank.

Kamertip: Let goed op op welke rekening ze de borg terug willen betalen
Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Jurre_03
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Moxy The Hague, General Manager van Moxy The Hague, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2023

Dag Jurre,

Bedankt voor je tijd om een review te schrijven! Zou je mij rechtstreeks kunnen contacten? Dan kijken we er samen even naar! Fosup.mhdh@ihcp.com.

Met vriendelijke groet,

Martijn van Oosterhoud
Front Office Crewleader

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2023

Heerlijke overnachting gehad bij Moxy den Haag. Bij het inchecken werd ik warm verwelkomt met een welkomstdrankje. De kamer op de 7de etage had prachtig uitzicht over het centrum en na een hapje en drankje in de bar te hebben genoten, heb ik als een als een roos geslapen. Ik kom hier zeker terug!

Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank ATHALIAH V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 juni 2023 via mobiele applicatie

Prima Hotel.
Zit vlakbij het Centraal Station, centrum en Malieveld dit kan je op loopafstand bereiken.
Verder prima hotel.
Heeft een hippe uitstraling van binnen.
Kamers zijn klein maar erg praktisch ingericht.
Strand is met de tram ongeveer 10 minuten te doen.
Enige aandachtspunt is dat de bar vrij vroeg gesloten is.
Ontbijt was prima en is na mijn mening best uitgebreid.

Datum van verblijf: juni 2023
Reistype: Reisde alleen
Bedank 67tristanl
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 april 2023 via mobiele applicatie

Met gezin met een tiener een nachtje geslapen in Moxy. Een hippe bedoeling centraal gelegen in de stad. Leuk dat er spelletjes op de tafels liggen in het restaurant.
Ontbijtzaal is niet berekent op het aantal gasten in de hotel, dus ook zeker geen aanrader voor die prijs.
Maar goed, lokatie doet veel… alles is om de hoek.

Kamertip: Niet daar ontbijten als het hotel druk is. Fitnesszaal is mooi!
Datum van verblijf: april 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank joost35
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken