Volledig restitueerbaar voor 08-06-23
Volledig restitueerbaar voor 09-06-23
TravelocityUS$ 161
Lol.travelUS$ 184
Beoordeeld op 6 maart 2022

Heerlijk hotel, aardige check inde kamer was ruim en schoon,grote televisie en Nespresso koffieapparaat.Schone badkamer met lekkere regendouche.
Ontbijt was genoeg, wij kwamen precies op het drukste moment ,dus het personeel had graag een mannetje erbij gehad, maar ze rende en bleven rustig.
Hele fijne spamt zwembad en 3 verschillende sauna's.Top!
Locatie was ook fijn in het midden van Den Haag en Scheveningen centrum en vlakbij Madurodam.

Datum van verblijf: maart 2022
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade, Owner van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 maart 2022

Beste gast,

Wat ontzettend fijn om te horen dat wij aan al uw eisen hebben kunnen voldoen. Bedankt voor het achterlaten van deze lovende revieuw. We zijn blij dat u heeft genoten van het hotel, we hopen u graag opnieuw te mogen ontvangen.

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Team Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

Beoordeeld op 7 september 2021 via mobiele applicatie

Supermooie hotel met ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel.
Goede ligging om vanuit het hotel te voet naar Scheveningen te gaan of het centrum van Den Haag ,heerlijk ontbijt op veel keus .
Auto kan bij het hotel geparkeerd worden en opladers voor elektrische auto s.

Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 3 september 2021

Een heerlijk ontspannende vakantie, weekend of midweek bestemming, perfect gelegen tussen Scheveningen en Den Haag. Perfecte parkeer plek en omdat je voor het hotel in de tram of bus kunt stappen is je bestemming maximaal 5 of 10 minuten weg. Wat wil je nog meer, geen parkeerstress! Maar heerlijk genieten, in het hotel in de 3 sauna's en stoombad en zwembad.
Of in het goede restaurant of de ruime lounge met heerlijke banken en relax chairs!
En vergeet het personeel niet, de meest gastvriendelijke van heel Den Haag en ze hebben overal een antwoord op, kortom als je het hier niet vindt! Een DROOM Bestemming!!

Kamertip: Vraag een kamer met balkon aan de zonzijde - voorkant en mooi uitzicht of de Haagse bosjes.
Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 24 augustus 2021 via mobiele applicatie

Mijn verblijf van 2 nachten heb ik alleen maar als positief ervaren.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel,heerlijk ontbijt voor ieder wat wils,als je wilt dineren kan dat en nog lekker ook,de tramhalte is in de de buurt dus alles is makkelijk te bereiken,zeker een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 20 augustus 2021

Zeer goed hotel. Vriendelijk personeel, zeer attent.
Uitgebreid ontbijtbuffet, zeer lekker! Goede aandacht met corona, je kreeg handschoenen om je eten te gaan halen. Alhoewel niet iedereen deze gebruikte. Tafels werden na ieder gebruik ontsmet.
Kamer was prima. Netjes, comfortabel en mooi.
Aanwezigheid van Spa-faciliteiten TOP. Zeker na een dag van veel stappen, was dit leuk om de spieren te ontspannen. Zeker daar deze tot 23u beschikbaar waren.
Prima gelegen, tussen Scheveningen Bad en het centrum van Den Haag.
Parking was inbegrepen bij de boeking van de kamer.
Zeker een aanrader als je niet onmiddellijk in het drukke centrum wil logeren.

Kamertip: Onze kamer bevond zich in het zijgedeelte. Met uitzicht op de grote straat, maar daar hebben wij weinig geluidslast van ondervonden.
Datum van verblijf: augustus 2021