Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (198)
Beoordelingen filteren
198 resultaten
Waardering van reizigers
119
56
14
4
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
119
56
14
4
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
40 - 45 van 198 beoordelingen
15 november 2017 beoordeeld

Ik heb samen met mijn vriend op een super mooie kamer verbleven, wij waren dit weekend 1.5 jaar samen en de kamer had het personeel helemaal versiert. We hebben die avond heerlijk in Scheveningen gegeten en daarna nog wat gedronken aan de bar in het hotel. Verder hadden we een heerlijk bed en heerlijke badkamer!!!

Het hotel ligt op een top locatie waar je zowel het centrum als het strand goed mee kunt bereiken.

Zeker aan te raden!!!!

  • Verbleef: november 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank hildeboudesteijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2017 beoordeeld

Meerder malen verbleven in dit hotel en blijf terugkomen. Kamers onlangs gerenoveerd en mooi licht. Bedden zijn heerlijk en komt een weekend helemaal tot rust. We hadden het geluk dat tijdens het verblijf een chef uit Ecuador was ingevlogen. Erg genoten van het eten in het restaurant.

  • Verbleef: november 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank RobbertUltee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 november 2017 beoordeeld

Zeer geslaagd weekend, alles was perfect geregeld. Vriendelijk personeel en een mooie kamer met prachtig uitzicht over het park, groot balkon en sfeervolle gashaard. We hebben genoten van de gastvrijheid en het eten was ook voortreffelijk. We komen zeker nog een keer terug!!!

Kamertip: Parkzijde kamer: Fantastisch uitzicht over het park!
  • Verbleef: november 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 902fva
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 november 2017 beoordeeld

Wij hebben een dag en nacht doorgebracht in dit hotel met onze twee dochters. De eerste dag genoten van de Spa met een heerlijk zwembad, diverse sauna's en een verassende maaltijd. Overnacht in een van de mooie luxe suites en de kinderen tegenover ons in een prachtige kamer. Tweede dag met de tram, die tegenover hotel stopt, Den Haag City bezocht, We kijken terug op een top verblijf en kunnen het van harte aanbevelen!

Kamertip: De recent opgeleverde (hoek kamer) Suite is zeer ruim en luxe met een mooie uitzicht over Den Haag
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kristelv173
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 november 2017 beoordeeld

Alles was perfect!! Personeel hééél vriendelijk, de kamer was super en aan alles is gedacht. Restaurant, bar, zwembad, sauna alles werkelijk super. In veel hotels geweest en tot nu toe is deze het best bevallen. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende bezoek!!

  • Verbleef: november 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank brasiliafor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken