Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
NH Den Haag(Den Haag)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 105
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Gratis annuleren tot 04/08
US$ 206
US$ 197
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Aan het strand
The Hague Marriott Hotel(Den Haag)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 104
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Ibis Den Haag Scheveningen(Scheveningen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 133
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Aan het strand
US$ 77
US$ 65
Booking.com
Zie aanbieding
Gratis annuleren tot 04/08
US$ 76
US$ 62
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis ontbijt
Carlton Beach(Scheveningen)
US$ 197
US$ 146
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 190
US$ 144
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Mimosa(Scheveningen)(Heel veel waar voor je geld!)
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 118
US$ 95
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis ontbijt
NH Atlantic Den Haag(Den Haag)
US$ 140
US$ 135
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (165)
Beoordelingen filteren
165 resultaten
Waardering van reizigers
106
44
8
4
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
106
44
8
4
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
30 - 35 van 165 beoordelingen
14 november 2017 beoordeeld

Meerder malen verbleven in dit hotel en blijf terugkomen. Kamers onlangs gerenoveerd en mooi licht. Bedden zijn heerlijk en komt een weekend helemaal tot rust. We hadden het geluk dat tijdens het verblijf een chef uit Ecuador was ingevlogen. Erg genoten van het eten in het restaurant.

  • Verbleef: november 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank RobbertUltee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 november 2017 beoordeeld

Zeer geslaagd weekend, alles was perfect geregeld. Vriendelijk personeel en een mooie kamer met prachtig uitzicht over het park, groot balkon en sfeervolle gashaard. We hebben genoten van de gastvrijheid en het eten was ook voortreffelijk. We komen zeker nog een keer terug!!!

Kamertip: Parkzijde kamer: Fantastisch uitzicht over het park!
  • Verbleef: november 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 902fva
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 november 2017 beoordeeld

Wij hebben een dag en nacht doorgebracht in dit hotel met onze twee dochters. De eerste dag genoten van de Spa met een heerlijk zwembad, diverse sauna's en een verassende maaltijd. Overnacht in een van de mooie luxe suites en de kinderen tegenover ons in een prachtige kamer. Tweede dag met de tram, die tegenover hotel stopt, Den Haag City bezocht, We kijken terug op een top verblijf en kunnen het van harte aanbevelen!

Kamertip: De recent opgeleverde (hoek kamer) Suite is zeer ruim en luxe met een mooie uitzicht over Den Haag
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kristel v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 november 2017 beoordeeld

Alles was perfect!! Personeel hééél vriendelijk, de kamer was super en aan alles is gedacht. Restaurant, bar, zwembad, sauna alles werkelijk super. In veel hotels geweest en tot nu toe is deze het best bevallen. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende bezoek!!

  • Verbleef: november 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank brasiliafor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 oktober 2017 beoordeeld

Prima personeel, een gezellige barman en uitstekend ontbijt/diner. De kamers zijn stijlvol ingericht en je merkt aan alles dat je écht even weg bent. Het personeel neemt de tijd voor je en dat is altijd prettig. Het was echt lekker ontspannen en genieten.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Eric M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken